Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Можеше и 7-0 за нас да биде,ама тоа е слаба реализација...ај може второ ќе им даеме 2-3 голчиња.

Повторно лоша реализација. Шанси колку ти душа сака, само завршниот момент нула. :(

Бојан во втора лига. Всушност, сите во втора лига. Будали глупави, секој меч исти кур. Да не може да се даде гол од 100000000000 шанси. Што кур ги направил такви неспособни :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Лош натпревар.

Колку само глупо загубивме 2 бода!

Ги потрошивме кредитите веќе...на домашен терен не смееме да кикснеме,следниот кикс ќе значи ЧАО титула!

Зошто ли зошто секогаш кога мислам дека ќе кикснеме се случува тоа??? :toe:

Мака ми е затоа што играта ни е перфектна, а немаме среќа. :(:(:(:(

lele zaso vaka pravime be sekogas gubime bez potrebno bodivo od najslabite timovi :S:S:S:s baska toa i me turnaja na sportska na site livcinja gi imav ali toa e sto e aj drugiot pat

VISCA EL BARCA MAS QUE UN CLUB

slabo slabo,ne znam so e rabotata ali definitivno ne e vred so igracite.Nekoj kaza deka igrata ni e super,pa i ne e bas taka,vide li kolku pogresni dodavanja napravija vecer,Iniesta isto taka slabo deluva,Bojan da ne zboram,sezonava e dupka.Ednistvena svetla tocka,bese ubaviot gol na Messi,i do nekade odlicnata igra na Masche

За Иниеста не се сложувам дека не бил добар. Тиаго многу ми се допаѓа. Бојан да се воспита.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom