Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Цеск не тренирал со Арсенал денеска.
Арсенал се изјасни: Цеск е ваш за 35 милиони. Последната понуда на Барса беше 29. 6 милиони го делат Цеск од Камп Ноу.
Претседателот на Гетафе изјавил дека Гетафе понудиле 10м за Бојан, ама Бојан е веќе сигурен играч на Рома. Исто Гетафе се интересирале и за Монтоја, ама Гвардиола го сакал за првиот тим.

.

.

Official: 8 Juvenil A players are promoted to Barcelona B: S.Gomez, Oriol, Dalmau, Balliu, Gustavo, Espinosa, Rafa, Deulofeu.

Ќе ги биде младите во Сегунда. Дај Боже за 2-3 години и во Примера да ги гледаме. (Деулофеу ништо чудно и оваа сезона во Примера да добие шанса).

А наредната да го промовираат Бабунски!

А наредната да го промовираат Бабунски!
Оваа сезона веројатно од Juvenil B ќе биде промовиран во Juvenil A. Само нека продолжи да се развива. Да нема никакви приватни проблеми, за 2-3 години треба да стигне до Барса Б. А, од таму се знае каде. :):)

Арсенал се изјасни: Цеск е ваш за 35 милиони. Последната понуда на Барса беше 29. 6 милиони го делат Цеск од Камп Ноу.
Претседателот на Гетафе изјавил дека Гетафе понудиле 10м за Бојан, ама Бојан е веќе сигурен играч на Рома. Исто Гетафе се интересирале и за Монтоја, ама Гвардиола го сакал за првиот тим.

.

.

Official: 8 Juvenil A players are promoted to Barcelona B: S.Gomez, Oriol, Dalmau, Balliu, Gustavo, Espinosa, Rafa, Deulofeu.

Ќе ги биде младите во Сегунда. Дај Боже за 2-3 години и во Примера да ги гледаме. (Деулофеу ништо чудно и оваа сезона во Примера да добие шанса).
a бабунски ?? што е со него ?

a бабунски ?? што е со него ?
бабунски годинава ја играше во Juvenil B. Прво треба да го промовираат во Juvenil A, а после го префрлаат во Барса Б. И како што кажа Че само нека продолжи да се развива за 5-6 години мислам дека можеме да го гледаме во Барселона.

бабунски годинава ја играше во Juvenil B. Прво треба да го промовираат во Juvenil A, а после го префрлаат во Барса Б. И како што кажа Че само нека продолжи да се развива за 5-6 години мислам дека можеме да го гледаме во Барселона.
епа ако е така во ред

Штом носи 10-ка, ќе го биде дечкото. :)
Иначе, брат му, Доријан, од наредната сезона ќе игра во Реал. Некаде прочитав дека бил отфрлен од Барса пред 2 години.

Deulofeu е момакот, за две до три години има да ја дрма Европа.

sigpic7829_1.gif

:D:D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Го ставив и кај нас во фан клубот...еве и тука, ме пресмеа "изјавава"....:))))
Messi: ''i want to play with Poulsen behind me in midfield, creating chances for me" Така да, пазете се.....може ќе ви го донесат место Цеск...:)

П.С. Се најдобро!!

Ако Меси знајт кој е Поулсен, јас се сечам, кј сакате :)

Да ти кажам дека веќе ми се смачи од милјарда статии за фабрегас, а мислам дека не треба да даваат толку пари за него. Ако дојде тој ќе треба да не игра Тиаго, а сметам дека Тиаго има многу повеќе да покаже во иднина него Фабрегас. Затоа ич нека не го земаат и да не трошат толку пари за него. Човек што на секој два месеци се повредува (дај Боже да не е, ама до сега така беше во Арсенал) мислам дека не вреди толку пари. Оваа сумава е во фунти така тоа е близу 45 милиони евра што нема смисла. Треба да се купат играчи во одбраната, за да не доаѓаат моменти кога треба Бускетс или Маскерано да играат централни дефанзифци. А со 45 милиони може да се купат 2ца квалитетни на таа позиција.

Вест 1: Барселона - Реал Мадрид (возвратната утакмица од Купот ќе се игра од 11 часот)
Вест 2: Лигата ја отвараме против арапските милионери Малага во Андалузија. Да ги видеме засилувањата на Малага на дело, уште во прво коло ќе бидат на испит.

Овојпат, Ел Класико се игра прво на Бернабеу(11 декември), а во втората половина од сезоната на Камп Ноу(22 април).
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:02 PM ---
Ако две години по ред, Ел Класико на Камп Ноу, го игравме на 29 ноември, роденденот на клубот(најголемиот ден на FCB), оваа сезона ќе го играме на најголемиот каталонски (национален) празник, Diada de Sant Jordi. :)

нема одкажување од Цеск кој одлично би се вклопил во тимот и би го задржал ова ниво на игра кое е тешко да се дотигне,а исто така и да се задржи !!! сакам да го видам во дресот уште оваа година и како ментор на Тиаго заедно со Чави,сепак за да ги достигне треба да им ги гланца копачките барем уште 2 сезони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom