За стопер сега читам ке сме го земуеле Ракитски од Шахтар за 12Миљони.
Да не испадни тој Чиги 2 дел?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За стопер сега читам ке сме го земуеле Ракитски од Шахтар за 12Миљони.
Да се надеваме дека нема....Ќе видите дека после КА ќе ги направиме трансферите.Да не испадни тој Чиги 2 дел?
Да се надеваме дека нема....Ќе видите дека после КА ќе ги направиме трансферите.
момци не бев тука неколку дена бев белград на концерт па на кратко на кратки црти да ми кажете шо има ново шпекулации ако не ве мрзи![]()
ахам фала мнПа вака, наводно најблизу до потпишување е Кико Фемениа од Херкулес ( ама кога е шпекулација, нормално дека ништо не е за верување, медиумите од секогаш пишувале и ќе пишуваат што сакаат, ама овој трансвер период, стварно претераа, не поврзаа со секој втор играч )
Другото стандард, Санчез, Фабрегас први во медиумите ...
Да бе. И Меси не е најдобар на светот моментално.A RHOMBUS FOR CESCGuardiola prepares a system change. He will use 3-4-3 so Busquets, Xavi, Iniesta and the new blaugrana player can play together
Хмм ?
значи од кога да очекуваме да се употребува формацијава, одма од следната пријателска?Да бе. И Меси не е најдобар на светот моментално.
Не,само против реалзначи од кога да очекуваме да се употребува формацијава, одма од следната пријателска? :p
Нема шанса да играме со таква формација,чиста медиумска глупост,нема зошто да се мени тактиката.
Многу убава вест е тоа дека Фонтас ќе биде промовиран во првиот состав,мислам дека официјално е,затоа не се брзеа за трансфер на централен дефанзивец.Мислам дека Фонтас има капацитет да успее да игра тандем со Пике,ми изгледа сличен во игра.
Џефрен најверојатно уште една година ќе биде кај нас...