Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Гаел Еток кој играше некои 4-5 години за Барса Јувенил А и се смета за голем талент и го нарекуваат следниот Ето најверојатно ќе премини во Челзи.Ова е трет случај да ни крадат/избега од јувенил А оваа година,предходно Торал во Арсенал и еден во Јувентус...Се чудам како го пуштале Еток да си замине...
Гаел Еток бил ослободен од страна на Барселона минатата недела, неофицијално затоа што веќе некое време стагнирал за разлика од некој друг камерунец по име Жан Донгоу или така нешто и Барселона проценила дека Донгоу има поголем потанцијал од Еток.
Инаку веќе е преминат во Челзи, а за то колку го бива се гледа од тоа шо веднаш е позајмен на Спортинг Лисабон. Навреме сте се ослободиле од него, би рекол.

Мислам дека ја прашаа Шакира пред година две дали е ова точно и рече оваа демек не е ама наводно би била почестена ако имала македонски корени :D::D:D:D Мада ја мислам дека и да е ова точно, веза си нема од кај и се предците :D
kako nema, odma eden spomenik na Shakira, da ima voinot na konj so da dupi :))). Decata ke gi zeeme za reprezentacija da igraat ke izlezat dobri stoperi od Pike :))

Некој се расшишал. :):)
262175_10150301493550469_351142070468_9663899_5928784_n.jpg

kako nema, odma eden spomenik na Shakira, da ima voinot na konj so da dupi :))). Decata ke gi zeeme za reprezentacija da igraat ke izlezat dobri stoperi od Pike :))
Сеа кај и да е ќе ја обвинат дека сакала буг. пасош :D:D:D:D:D Сори за офтопик :))))

^
^
Вака пократко боље му стои.
Него преку к*р веќе од Фабрегас и шпекулациите поврзани со него.

Што е работава со овој Еток, зошто сме го продале???

Може некој да ми каже колку има вистина во врска со шпекулациите во врска со Алексис Санчез??

Што е работава со овој Еток, зошто сме го продале???

Може некој да ми каже колку има вистина во врска со шпекулациите во врска со Алексис Санчез??

За овој Еток, демек не се развивал како што предвидувале, а за Санчез, колку знаеш ти толку и ние :)
Се се само шпекулации, ништо официјално.

Го викаат новиот Дрогба, ама мене ме потсеќа и на нашиот Ето. Игра во младинските категории во Сиена, има само 16 години.

Кулибали даде 9 гола на 4 натпревари на светското до 17 години. Цел тим на БСК даде 10 гола.

Ајде да ве видам сеа, кои се царовите :))))

tiago.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom