Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.846
- Поени од реакции
- 23.247

Санчез: Или во Барса, или останувам во Удинезе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
--- надополнето: Jun 30, 2011 1:24 PM ---„Ми се оствари сонот да ја продолжам кариерата во овој клуб, со овој тим. Навистина сум многу, многу среќен.“ - изјави синот на светскиот шампион од 1994-та година - Мазињо.
„Сега ќе ја споделам радоста со своето семејство. Никогаш не сум помислил да ја напуштам Барселона бидејќи отсекогаш сум сакал да играм тука
.“ - додаде Тиаго за официјалниот сајт на европскиот првак и заклучи:
„Клубот ми ја покажа довербата која ја има во мене и сега на мене е редот да ја оправдам. Мислам дека ќе можам максимално да ги покажам своите квалитети и да ги оправдам средствата вложени во мене.“
„Ми се оствари сонот да ја продолжам кариерата во овој клуб, со овој тим. Навистина сум многу, многу среќен.“ - изјави синот на светскиот шампион од 1994-та година - Мазињо.
„Сега ќе ја споделам радоста со своето семејство. Никогаш не сум помислил да ја напуштам Барселона бидејќи отсекогаш сум сакал да играм тука
.“ - додаде Тиаго за официјалниот сајт на европскиот првак и заклучи:
„Клубот ми ја покажа довербата која ја има во мене и сега на мене е редот да ја оправдам. Мислам дека ќе можам максимално да ги покажам своите квалитети и да ги оправдам средствата вложени во мене.“
http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/shakira-e-kolumbijka-so-makedonska-zichka
Опаа, Пике македонски зет.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чекај, ова 'се затвори' ептен грозно звучи.Денес, после 32 години работа, се затвори Ла Масија. Изградена во 1702 година како вила, била купена од страна на клубот во 1954 и се користела како работилница на архитектите и работниците кои во тоа време го граделе Камп Ноу. По завршувањето со градењето на стадионот, истата била затворена, реновирана и проширена за потребите на клубот.
Останатото е историја![]()
Јас колку што знам на друго место ќе се гради нова школа, а Ла Масија фактички ќе се затвора.Чекај, ова 'се затвори' ептен грозно звучи.
Како беше, ќе се реновира Ла Масија, или на друго место ќе се гради сосема нова школа?
Чекај, ова 'се затвори' ептен грозно звучи.
Како беше, ќе се реновира Ла Масија, или на друго место ќе се гради сосема нова школа?
Добро, на друго место, ама нема да се вика Ла Масија?? Оти уште пред неколку месеци(може и година има) на официјалната кога гледав планови за градбата на новата школа, пишуваше The New Masia.Јас колку што знам на друго место ќе се гради нова школа, а Ла Масија фактички ќе се затвора.
Добро, на друго место, ама нема да се вика Ла Масија?? Оти уште пред неколку месеци(може и година има) на официјалната кога гледав планови за градбата на новата школа, пишуваше The New Masia.![]()
И јас од тоа што сум го гледал на нет, не очекував дека некогаш ќе го пуштат Еток. Ама, којзнае, или му паднала формата, можеби имал други проблеми, или можеби голема пара дале Челзи(ако уопште даваат пари за тие младинци).Гаел Еток кој играше некои 4-5 години за Барса Јувенил А и се смета за голем талент и го нарекуваат следниот Ето најверојатно ќе премини во Челзи.Ова е трет случај да ни крадат/избега од јувенил А оваа година,предходно Торал во Арсенал и еден во Јувентус...Се чудам како го пуштале Еток да си замине...