Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
7-10 дена, ќе игра ваљда на Местаља.

Момци колку од вас ќе присуствуват на ремунтадата во Скопје? Гледам има многу заинтересирани од сите градови, а како шо дознав, не ме фаќајте за збор незнам колку е точно, Филе ќе водел емисија на отворено во Ск, со видеобим ?

Од Велес сме околу 30 души, можда и повеќе.....некој од форумов ќе иде ли???

нема да се води емисија, сегде е потенцирано ќе нема емисија у живо, туку организацијата почна меѓу фан клуб на Барселона во Велес и Филе и бетмен велит, а потоа се поакнија и од други градови и има голема заинтересираност ќе се гледа на видео бим изгл во центарот на скопје, а од велес околу 30-40 души ќе одиме :)

Супер Идеја !!! Свите фанова на Барселона на едно место Па може ќе доеме и ние од Тетово ќе организираме Комбе...

Пауза 10 дена за Чави !

Во лошо време влеговме во серија повреди...

У пичку матер!
Ќе биде многу тешко наредните 2 3 недели.
Не само заради повредите на Чави и Пујол (па и Валдез), туку и заради тоа што одредени играчи како Педро и посебно Пиќе, што се надвор од форма,
и заради екипите со кои што играме, кои се стварно доста тешки противници.
(И Меси веќе редно е да престане да игра себично)

У пичку матер!
Ќе биде многу тешко наредните 2 3 недели.
Не само заради повредите на Чави и Пујол (па и Валдез), туку и заради тоа што одредени играчи како Педро и посебно Пиќе, што се надвор од форма,
и заради екипите со кои што играме, кои се стварно доста тешки противници.
(И Меси веќе редно е да престане да игра себично)

posledniot mec,ja primetiv deka se obiduvase najprvo da asistira nego da pravi nesto samiot.Do Pep ke da e

posledniot mec,ja primetiv deka se obiduvase najprvo da asistira nego da pravi nesto samiot.Do Pep ke da e

Слабо слабо. Колку и да сакам да го одбранам пшочнува да личи на Кристина, почна да гледа голови да дава, а не да асистира. Ок не секогаш да асиситира како Дани и кога треба и кога не треба, ама време е да почне да игра како што знаеше првиот дел од сезоната.
П.С. Педро нареднава гол дава:)

Слабо слабо. Колку и да сакам да го одбранам пшочнува да личи на Кристина, почна да гледа голови да дава, а не да асистира. Ок не секогаш да асиситира како Дани и кога треба и кога не треба, ама време е да почне да игра како што знаеше првиот дел од сезоната.

ova se slucuva i kaj Messi i kaj Ronaldo,pa od golemata zelba za gol dvajcata znaat da promasat 100% sansi,i da ispadnat sebicni.Ova nivna bitka ic ne mi se dopaga

ova se slucuva i kaj Messi i kaj Ronaldo,pa od golemata zelba za gol dvajcata znaat da promasat 100% sansi,i da ispadnat sebicni.Ova nivna bitka ic ne mi se dopaga

Многу се удри во медиумите на битката за најдобар стрелец, се пишуваше за рекордите на Пушкаш, Феноменот и ред други и и двајцата изгледа се полакомија по тие рекорди.
Ама верувам дека Пеп ќе го донесе во ред и ќе го среди.

Два натпревари изигра послабо од обично и одма почнавте глупости да зборувате.

Следнава утакмица со Мајорка мислам дека се ќе се сведе на Меси и Иниеста посебно на Меси !!!

Следнава утакмица со Мајорка мислам дека се ќе се сведе на Меси и Иниеста посебно на Меси !!!

Без Валдес, Алвес и Чави, на едно тешко гостување. Мадрид ни е зад петици. За фановите, само победа е опција. Бускетс ќе треба да ја преземе улогата на Чави, Маскерано да игра заедно со стоперите, а Адриано заедно со Педро да ломи по таа десна страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom