Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Го посакувам Тиаго во првиот тим

И нормално ваков тим

barcelonavsmallorca.jpg

Xavi: "I'll be ready in Valencia"

"The injuries are the result of chance and overload of games. Mine is a small lesion, thought it was a cramp and wanted to continue but, in principle, I am ready for Valencia," said Xavi.

Sport.es

http://sportdenes.com/fudbal/2011-0...-fabregas-poradi-koj-drug-ako-ne-arsenal.html
Истата грешка како со Фабре, па 16-годишен фудбалер се пушта ли жими курот? Остајте го прво да се докаже, дајте му шанса максимум до 22 години ако игра добро давај му професионален договор ако е дрво тогаш шиткај го..
Но штом ќе оди кај Венгер сигурно е новиот Фабрегас !

Ослабени кај Мајорка заебано ке е, но сепак остаток од тимот треба да даде максимум, и да се земат трите бода, малер не бие овој Февруари месец али се ке си дојде на свое место.Иначе штом овој Венгер му фрлил око на ова дете има нешто,ке биде заебано ако испадне као со Фабрегас али време ке покаже.

http://sportdenes.com/fudbal/2011-0...-fabregas-poradi-koj-drug-ako-ne-arsenal.html
Истата грешка како со Фабре, па 16-годишен фудбалер се пушта ли жими курот? Остајте го прво да се докаже, дајте му шанса максимум до 22 години ако игра добро давај му професионален договор ако е дрво тогаш шиткај го..
Но штом ќе оди кај Венгер сигурно е новиот Фабрегас !

Не е никаква грешка ова на Барса, Барса нејќе да го пушти али не ни може да го задржи, во слујаов малиов добил неколку понуди од екипи од Англија и ја прифатил онаа на Арсенал. Барса неможе да го задржи зашто нема професионален договор со малиот.

fail.

Ставиле слика од Серџи Сампер а пишуваат за Торал... :pos::tapp:

Му била понудена 35 пати повисока плата на дечкото од страна на Арсен.
А најпрво се обиделе кај Сампер, дечкото ги одбил.
Иначе во кадети играат и двајцата. Сампер е наводно поталентиран.

Два натпревари изигра послабо од обично и одма почнавте глупости да зборувате.

Не е тоа шо ги изигра слабо, мал пад во формата никаде не го спомнав тоа.
Јас реков дека ја претерува со ашкањето и дриблинзите и врати малку поназад на страниве да видиш дека одамна го имам тоа кажано, не е само од сега.

Што се секирате бе, го задржавме Сампер. Поталентиран, повеќе одговара на профилот на Барселона и што е најважно ја одбил понудата на Венгер и сакал да продолжи да игра за Барса. Каталонец!

Без Валдес, Алвес и Чави, на едно тешко гостување. Мадрид ни е зад петици. За фановите, само победа е опција. Бускетс ќе треба да ја преземе улогата на Чави, Маскерано да игра заедно со стоперите, а Адриано заедно со Педро да ломи по таа десна страна.

8 бода пред Реал ( со бодовите од Бернабе )... Не сум баш дека Реал ни е зад петици :)

Кога се одигра утакмицава...сигурно ја имам преспиено :kesa::tapp:

Мене исто утакмицата на 29 ноември ми беше дооолгоооо време пред вистински да се одигра "одиграна" и исто ја сметам и следната како чисти 3 бода за Барселона !!!

Тикен на Блауграната vs Лебедово езеро на Белите Балетани

После ова како да не ја сметам за одиграна !!!

Чудо природе сте на моменти.

Фабрегас и Волкот денеска се повредиле и не се знае дали ќе допатуваат на Кампот.
Изгледа Фабрегас опет ќе се заебава со Пике на трибините.
cescpique.gif

Заклучок: Фабрегас може да заигра на Камп Ноу само во дрес на Барселона. :tv:

Ајде рачунајте ги бодовите што според вас ќе ги земеме до крајот на сезоната и видете дали ќе станеме шампиони па кажете ни нас овде за да не се секираме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom