Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
F48yTRgX0AAiUJI

:semolam::semolam::semolam::semolam::semolam:

Автоматски споено мислење:

Joao Felix renewed his Contract with Atleti until 2028 before joining Barcelona. [
@MatteMoretto

????
Ова за да не одерат ако сакаме да го купиме в година. :facepalm:

Последно уредено:
Joao Felix renewed his Contract with Atleti until 2028 before joining Barcelona. [
@MatteMoretto

????
Ова за да не одерат ако сакаме да го купиме в година. :facepalm:
Стварно не ја сфаќам поената на ова, изјавуваа како веќе нема да заигра за Атлетико, грееше клупа неколку утакмици и сега они му понудуваат продолжување на договор, а овој прифаќа.

Стварно не ја сфаќам поената на ова, изјавуваа како веќе нема да заигра за Атлетико, грееше клупа неколку утакмици и сега они му понудуваат продолжување на договор, а овој прифаќа.
Заради ФФП, се развлекува платата низ повеќе фискални години ваљда.

Иначе телевиза презента ќе е до вечер, гарант ќе бараат да се продолжи рокот за неколку часа, така да земајте пуканки до 1 ќе трае сагава :D

Тоа е Мендеш.
Ако флопне и кај нас тогаш е обезбеден со договор во Атлетико, ако пак Барса сака да го откупи тогаш ќе лапа провизија од трансфер.
Во случајов Атлетико прогнозира дека Барса ќе сака да го купи.

Тешко дека некој ќе го купи Феликс, освен ако не изигра некоја луда сезона со 25+ голови.

Атлетико ќе бара минимум 100ка. Плус Роке доаѓа во јануари.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom