Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дојдоа, ама пари немаме, нека прошетаатЕве бе, слетаа, задоволни сте сеа?
Еден од заслужните за титулата во Ла Лига. Јамал е премлад за првотимски статус.Trgni go Raphinha ziti sve, se nadevsm sledna sezona ke go snema veke
Еден од заслужните за титулата во Ла Лига. Јамал е премлад за првотимски статус.
Стварно не ја сфаќам поената на ова, изјавуваа како веќе нема да заигра за Атлетико, грееше клупа неколку утакмици и сега они му понудуваат продолжување на договор, а овој прифаќа.Joao Felix renewed his Contract with Atleti until 2028 before joining Barcelona. [
@MatteMoretto
????
Ова за да не одерат ако сакаме да го купиме в година.![]()
Заради ФФП, се развлекува платата низ повеќе фискални години ваљда.Стварно не ја сфаќам поената на ова, изјавуваа како веќе нема да заигра за Атлетико, грееше клупа неколку утакмици и сега они му понудуваат продолжување на договор, а овој прифаќа.
Стварно не ја сфаќам поената на ова, изјавуваа како веќе нема да заигра за Атлетико, грееше клупа неколку утакмици и сега они му понудуваат продолжување на договор, а овој прифаќа.