Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Уште 3 саати до крај, ќе го јадеме ли срамот со Кансело?

Лапорта гордо изјави вчера дека ќе потпишеме уште 2 играчи, уште една ПР брука на повидок најверојатно. Златен Фреснеда го испуштивме за бедни 10 милиони.

Нели завршува утре преидниот рок, а не вечер?

Нели завршува утре преидниот рок, а не вечер?

Па утре е 1 септември, фактички на полноќ. Освен ако не завршува на втори тогаш имаат уште еден ден.

Едит: Утре во 23:00 завршува, имаат време уште значи.

Ни Кансело нема да дојде :pos:

Автоматски споено мислење:

Дајте го и Абде, шо ќе ни е :pos: И Роќе не мора да дојде во јануари, нека го одложат за наредно лето, да заштедиме на плати.
Ќе играме цела сезона со само 3ца играчи напред. Феран, Рафиња и Левандовски. :pos:

Утре ќе се нацртаат Алемани и Лапорта пред Тиго/Јуте ќе дигаат брз кредит изгледа, уште тоа остана. :icon_lol:

Последно уредено:
Срање е, нема веќе време, Кансело е во неизвесност. За Феликс можеме веќе да почнеме да го отпишуваме. 4 играчи од првиов тим се сеуште нерегистрирани.

Ако ги испуштат Кансело и Феликс нека се убијат сите до последен.

Daj be iskulirajte da go ebam, cel internet vrie deka deneska ke bidat potpisani i dvajcata, stvarno mislite deka do tolku se botovi pa da gi ispustat‍♂️

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Кансело и Феликс нема да се регистрираат, ова може да биде општо фијаско на Лапорта.

Некој друг клуб што игра ЛШ (се шпекулира Баерн) влетал со понуда до Кансело, наводно можно е да ја прифати.

Ако не успеат ни Кансело да го донесат, послаби сме од лани.

Си отидоа Бускетс, Алба, Дембеле, Фати и Кеси.
Дојдоа Ињиго, Ромеу и Гундоган.

Главниот напаѓач ни наполни 35 години пред 2 недели. Роќе ќе дојде во јануари (веројатно) и оваа сезона ќе му за биде воигрување.

Секој различно пишува, не ми е јасно како Кансело од готова работа испадна сега понуда да пуштиле, си играат курташак новинариве со нас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom