Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Слична сезона ќе биде како лани, и трите клуба ќе се падни стани. Ако им освоиме титула со Депај, чолка у менопауза ќе иде. :pos:

Во ЛШ успешна сезона ќе биде само против ПСЖ да не се паднеме па Меси да треба да им суди. Друго шо и да се деси ќе преживееме.
Сигурен си дека освен Псж све ќе преживееме друго Лш?

Сигурен си дека освен Псж све ќе преживееме друго Лш?

Не си ме разбрал. Сакав да кажам само Меси да не не исфрли, се друго ќе преголтнеме каков и пораз да е макар испаднеле и у групи.

E82OhE_WUA0TUCd

Од нигде никаде, без ни една пријателска го става Гарсија пред Араухо. Си игра курот и Куман.

Огнено крштевање нема заебанција.:cool: Гарсија одигра солидно ЕП, особено 1/2 финалето против Италија. Најверојатно од тука одлуката.

Каква асистенција на Депај и реализација на Пике :jeeee:

Амблемот го бакна :aplauz:

Де Јонг ли е, Иниеста ли е? Партидазо :cuc::cuc::cuc:

Воиграно делува екипава и добра тимска игра. (y)

Колку лесно можевме да заебеме се на крај,многу се опуштаат играчиве при крај на утакмица,мора посериозен пристап.

Откако знам за мене и навивам за Барса, немам изгледа утакмица да не се тресам човече. И на 3-0 се опуштаат. Не знам нели ја научија таа лекција барем овие поискусните....

Иначе има хемија тимов, со Агуеро, Фати и Дембеле ќе бидеме уште подобри... ама фали везњак еден...

Иначе рано е да се збори, ама од засилувањата Депај и Гарсија топ, ама Емерсон не ми е тоа, тоа... боље Мингуеза да е втор избор, а овој да се продаде.

Го извади Де Јонг и за 10 минути му падна цел концепт во вода. Нормално неможе да ги форсира по 90 минути, али мора да работат на тоа да не се опуштаат. Ефикасни сме шо е најбитно, го наоѓаат голот и шутираат без многу мислење.

Наредна со Билбао во гости, и распоредот пеколен во првите 2 кола.

До сега сум презадоволен од играта на Брејтвајт откога дојде. Човекот ниту е некоја класа фудбалер, ниту ќе биде, но се труди цело време и дава сто проценти од себе. Можеше да биде само фуснота во клубот а се наметна како важен играч на моменти.

Ќе биде ова тешка сезона, рано е било што посебно да се каже после еден меч. Се’ зависи од тоа како Куман ќе успее да го консолидира тимот во целиот овој хаос надвор од теренот. Има играчи кои се желни за успеси и докажување, па тоа е најпозитивно. Депај може да испадне едно од најдобрите засилувања во последните години, само нека продолжи вака.

Несвојствена одлука на Куман за Гарсиа ос прва постава ама нема и кој друг Ленглет повреден Араухо со тие негови ситни повреди се чувстува заморот кај Педри и Де јонг НЕ мие доволно Спремен.Депај пред да дојди и откако дојде скоро сите фанови против беа неговиот трансфер сега испадна главна алка во нападов.Иначе за Емерсон Дај Боже да грешам ама ми се чини дека е/ќе е нов случај Фирпо нити во напад продуктивен нити во одбрана (Башка и крив за голот) тотален промашај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom