Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Наредна сезона Меси сигурно си оди без да видите пара за него, а прашање и оваа колку ќе му се игра. очигледно не му е по воља останувањето и се гледа дека ептен биле блиски со Суарез. Многу погрешен потег што не го продадовте на Сити, пошто уште не се знае до кога стадионите ќе останат празни, а вас ќе ви требаат пари баш наредно лето.
Дека не си у право нема да те контрам, ама кога ке видиш едноставно Меси е од мали години во клубот, едноставно џабе ке ти ја објаснувам неговата историја со Барса и обратно. Колку и да е он дел од таа Каталонска гарда составена од ботовите Пике, Бускетс, Алба и најголемиот бот РОБЕРТО, премногу си имаат обострано напраено со Барса, што разделба на таков начин е срамна. Дека е поголем од клубот не е ама таков фудбалер заслужува достојно испраќање дента кога ке си замине.

Меси се понаша како некоја тинејџерка кога првиот дечко ќе и се пресели во друг град. Па ебем му матер пола милијарда имаш, сопствен авион има ако не се лажам, секој слободен ден може да си гукате со Суарез на плажи и по егзотични и скапи ресторанти.

Уште во депресија да падне оти си отишол и слободно може да се јавиме на телевиса презента да снима теленовела.

Дембеле ќе стартува ли против Виљареал?
Ја мислам дека Фати ќе стартува, едино тоа не се знае од стартниот состав, Фати или Дембеле... другите се 99 сигурни.

Суарез е вишок, Брајтват не е :)))

Врв на комедија од клуб сме. После ова што го направија со Суарез се откажувам од замарање со клубот се додека не се тргне ретардираниот Бартомеу. Не планирам повеќе да коментирам и да давам свое мислење , ова е ненормална работа. Да го дадеш Суарез на Атлетико без ниту еден цент.... Ауу колку ќе сакам тој да не реши на натпреварите со Атлетико. Па остави го човекот, нека биде резерва ако Куман не го сака во прв тим. Јас се кладам дека Суарез ќе го прифатеше тоа и ќе прифатеше помала плата, само да остане. Ќе ги гледам натпреварите, но немам никакво очекување, се молам само Лапорта да победи или евентуално Фонт, поради блискоста со Чави иако за мене е голем анонимус, со друг тешко ни се пишува...

Visca Barca

Рубен Диаз во Сити ќе оди во наредниве неколку дена, блиску е ситуацијата до хир ви го. Тоа би значело дека овие би го шитнале Гарсија ваљда кај нас. Според мене голема грешка е да се плати 18 милиони или повеќе за детиште кое за една година ќе е слободен играч и кое во настапите за Сити беше убедливо најлош играч на теренот. Ако на ова се додаде дека тука ги имаме Араухо и Тодибо луда работа е да платиш таква сума. Ама овие не се каталонци, то е.
Автоматски споено мислење:

Хм, да видиме дали има нешто во ова или пак лажна тревога.

Последно уредено:
Obicno ne komentiram po forumi mnogu ama ednostavno bidejki navivam za Barselona edno 5 godini sakam i da prokomentiram za nekoi od nastanite sto se slucija izminative godini
-Upravata preteruva so skapi transferi koi ne pokazaja nisto a imaa prilika kako na pr Dembele koj e platen 180m a e povreden konstantno,pa cekaj be druze ti si platen 180m i zemas mesecno milioni treba da letas nis terenot i da resavas utakmici sam.Potoa Cutijno koj e isto taka golemo promasuvajne a mnogumina pisuvaa deka mu trebalo vreme da se adaptira pa cekaj be druze ti zemas milioni kolku vreme ti treba da se adaptiras.....istoto e i so Grizman izgubena cestitka.Suarez go prodavaat a mozese uste dve tri sezoni da izigra poubavo od grizman
MATS
DEST PIQUE LENGLE ALBA
DE JONG PJANIC/BUSI
MESSI COUTINHO DEMBELE
GRIZMAN
trenutno ova e najdobro za ovaa sezona

Obicno ne komentiram po forumi mnogu ama ednostavno bidejki navivam za Barselona edno 5 godini sakam i da prokomentiram za nekoi od nastanite sto se slucija izminative godini
-Upravata preteruva so skapi transferi koi ne pokazaja nisto a imaa prilika kako na pr Dembele koj e platen 180m a e povreden konstantno,pa cekaj be druze ti si platen 180m i zemas mesecno milioni treba da letas nis terenot i da resavas utakmici sam.Potoa Cutijno koj e isto taka golemo promasuvajne a mnogumina pisuvaa deka mu trebalo vreme da se adaptira pa cekaj be druze ti zemas milioni kolku vreme ti treba da se adaptiras.....istoto e i so Grizman izgubena cestitka.Suarez go prodavaat a mozese uste dve tri sezoni da izigra poubavo od grizman
MATS
DEST PIQUE LENGLE ALBA
DE JONG PJANIC/BUSI
MESSI COUTINHO DEMBELE
GRIZMAN
trenutno ova e najdobro za ovaa sezona

Дембеле не е купен 180 милиони.
Играчот ли е виновен ако неговата цена е толку висока? Го прецениле на толку толку го даваат, тој игра како шо знае и може.

За вечер каква постава очекувате?

Меси
Дембеле/Фати - Кутињо - Гризман
Де Јонг - Бускетс
Алба - Пике - Ленглет - С.Роберто
Нето​

За вечер каква постава очекувате?

Меси
Дембеле/Фати - Кутињо - Гризман
Де Јонг - Бускетс
Алба - Пике - Ленглет - С.Роберто
Нето​
Тој е составот, само Фати или Дембеле е дилема. За жал цел клан е пак прва постава, освен членот што им замина. Меси ќе игра десно мислам, а Гризман како деветка.

Кд га видам Роберто стмне ми се ама јебига нема друг десан бек и мислам дека Фати ќе стартува оти на последната пријателска он беше ама ќе улезе на негово место Дембеле у теко на утакмицата

Пјанич мора да биде прва опција,ама за жал пак ќе го пуштат Бускец (мора некој да ја враќа на голманот ):D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom