Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Де Јонг место Бускетс, Кутињо и Пјанич би била идеална средина. Дембеле и Фати крила, Меси лажна 9ка.
Класа штопер да се купи место Пиќе, и со нов тренер ќе е топ.

Клупа: Роберто, Пиќе, Араухо, лев бек, Бускетс, Рики, Тринкао, Гризман...
За крилата и јас мислам така е најдобро, да се искористи Меси уште неколку години.
Штопери за прва постава Тодибо и Араухо.

Novinar Sporta Toni Juanmartí prenosi da je samo Monchu od Barceloninih igrača izišao kroz uobičajeni izlaz Ciutat Esportiva, dok je ostatak Barçine momčadi izišao kroz južni izlaz, kako bi izbjegli incidente s bijesnim navijačima koji su ih čekali ispred. Unatoč tome, Guillermo Amor je napadnut od strane navijača.

Види ги, децава на удар на нивна сметка.:facepalm: Лани само Тер Штеген им се извинуваше на навивачите, оваа година Де Јонг, дека имаме играчи што сакаат со срце да играат за клубот имаме, дека не добиваат шанса некој ради други поединци тоа е брука од епски размери.

Бренд Шустер убаво им кажа, овој пораз е сосема одличен за клубот. Само ваков шамар може да ги врати у реалност дека не е се розово во Барса. (y)

им се смеевме едно време на Милан и Арсенал,али сега нас ни се деси уште полошо..
Сега да играме со Милан ќе не здрват со 3 комада

Пишуваше дека Ракитич и овој Врејвеј се спакувале ќе си одат од клубот.
Роберто отишол на одмор, другите играчи за викендов ќе оделе на одмор

Тешкашите од соблекувалната не го сакале Покетино, кој тешкаши бе??? Абе нека летаат сите до еден, ако се дозволи овие да останат и да командуваат поарно нека се распадне клубот.

Не ни треба Покетино. Нека се земе некој тренер од Гранада или Осасуна, таман ќе биде.

Засега се зборува само најповеќе за отказ на Сетиен и компанија негова,а ништо чудно да добие отказ и Абидал,пак некако Барто се обидува да ги смири тензиите,дали пак ќе замачка очи со некој тренер,мада и нема некој избор,се зборува најповеќе за Покетино,ама ништо чудно да го договорат (по мое) Пимиента или Клајверт.

Не го сакам Покетино, мора Чави или некој што што има Барса DNA.
Ако не може Чави тогаш Куман.
Автоматски споено мислење:

Barcelona consider Ronald Koeman as a serious candidate to replace Setién. The club think he's capable to lead the dressing room with his personality, and in addition the Dutchman has a lot of knowledge about Barça. [md]

Пеп? Јас сум за, со нова управа нормално.
Ако го избркаат од Сити тоа ќе е одлично, ама шансите за тоа се преминимални.

Чави не им доаѓа, Покетино е единствена опција. Другиве се покемони како сегашниов.

И Пеп не доаѓа со оваа управа, а имаше изјави од мислам дека беше брат му, не ме фаќајте за збор, дека желба му е да ја води шпанската репрезентација, а ако се враќа во Барса сигурно нема да е како тренер туку некое друго директорско место. Претпоставувам спортски директор.

Денес искочија информации дека можен наследници се Куман, Покетино или Анри.
Ништо чудно да го жртвуваат Анри пошо Куман нема да им прифати, а Покетино некако мислам не е за Барса.

Само Тер Штеген, Де Јонг, Пуиг, Меси и Фати се недопирливи.
Као демек многи веројатно е дека ако има добра понуда ќе си заминат Суарез, Алба, Умтити и Ракитич.

И Пеп не доаѓа со оваа управа, а имаше изјави од мислам дека беше брат му, не ме фаќајте за збор, дека желба му е да ја води шпанската репрезентација, а ако се враќа во Барса сигурно нема да е како тренер туку некое друго директорско место. Претпоставувам спортски директор.

Денес искочија информации дека можен наследници се Куман, Покетино или Анри.
Ништо чудно да го жртвуваат Анри пошо Куман нема да им прифати, а Покетино некако мислам не е за Барса.

Само Тер Штеген, Де Јонг, Пуиг, Меси и Фати се недопирливи.
Као демек многи веројатно е дека ако има добра понуда ќе си заминат Суарез, Алба, Умтити и Ракитич.
Не ми се верува ама ќе видиме. Скоро цел тим на продажба :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom