Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ке ја гледам бе,успут додека си плешам некоја возачина игричка ;)
(одговор на прашањето:Кој ке гледал Барса - Хетафе?

Последно уредено:
Јас мислам дека големи се шансите Чави да заврши на клупата. Ќе го следиме трендот 100 % што го практикуваме, поранешен играч за тренер. Чави или Куман најверојатно е моја прогноза, би му дал предност на Куман поради искуството али немора да биде пресудно, Пеп е прав пример.

Јас мислам дека големи се шансите Чави да заврши на клупата. Ќе го следиме трендот 100 % што го практикуваме, поранешен играч за тренер. Чави или Куман најверојатно е моја прогноза, би му дал предност на Куман поради искуството али немора да биде пресудно, Пеп е прав пример.

Пеп беше во Барса Б, Чави нема никакво тренерско искуство.
Освен тоа Чави немал добри односи со управата.

Јас мислам дека Куман нема доволно енергичност, ниту харизма што е потребна да ги натера играчите да остават срце на терен. Сакам некој што ќе урла покрај аут линија.

Иначе Раиола е во Барселона денес, при крај е трансферот на Де Лихт, уште процентот што ќе го земе Раиола го договараат.

Исто се пишува дека ќе му донесат саглам конкуренција на Алба, а не некој од пат собран.

Да се надеваме дека се ова нема да заврши како предизборно ветување колку да замачкаат очи :pos:

Де Јонг, Де Лихт, Гризман, левиот бек и ќе треба уште два играчи за добар состав, крило и везњак.

За крило може да го трампаме Кутињо со некој од ПЛ. Со Сити за Сане, со Јунајтед за Марсиал, тие први ми текнуваат вака, има уште да се додадат.

Јас мислам дека Куман нема доволно енергичност, ниту харизма што е потребна да ги натера играчите да остават срце на терен. Сакам некој што ќе урла покрај аут линија.

Иначе Раиола е во Барселона денес, при крај е трансферот на Де Лихт, уште процентот што ќе го земе Раиола го договараат.

Исто се пишува дека ќе му донесат саглам конкуренција на Алба, а не некој од пат собран.

Да се надеваме дека се ова нема да заврши како предизборно ветување колку да замачкаат очи :pos:

Де Јонг, Де Лихт, Гризман, левиот бек и ќе треба уште два играчи за добар состав, крило и везњак.

За крило може да го трампаме Кутињо со некој од ПЛ. Со Сити за Сане, со Јунајтед за Марсиал, тие први ми текнуваат вака, има уште да се додадат.

Каде прочита дека Раиола е во Барса денес,несретнав никаде таква вест,ај објасни ми?[DOUBLEPOST=1557493249][/DOUBLEPOST]Засега наголемо се зборува за тоа тоа дека Валверде,ги живее последните денови во Барселона,се очекува нареднава недела да има состанок управата,па........Ќе биде интересно какво решение ќе донесат за тренер,а од играчите највероватно Ракитич (За сега) е прв за заминување

Каде прочита дека Раиола е во Барса денес,несретнав никаде таква вест,ај објасни ми?[DOUBLEPOST=1557493249][/DOUBLEPOST]Засега наголемо се зборува за тоа тоа дека Валверде,ги живее последните денови во Барселона,се очекува нареднава недела да има состанок управата,па........Ќе биде интересно какво решение ќе донесат за тренер,а од играчите највероватно Ракитич (За сега) е прв за заминување

Гризман и Де Лигт најверојатно се договорени, ќе фрлат пари само да ги покријат гомнава. Тука е и Де Јонг. Покрај тие 2 ни треба и лев бек (иначе Диње е одбран за играч на сезоната за Евертон според навивачите, 4 гола и 5 асистенции) и уште еден офанзивец, класична 9ка или што може да покрие поеднакво добрп таму (Лаказет, Родриго, Бен Једер, Рашфорд... ).

АМА, многу е битно кој ќе си замине! Џабе ќе дојдат овие ако пак Роберто е бек, игра Ракитич, Суарез и Кутињо.....

А, многу е битно кој ќе си замине! Џабе ќе дојдат овие ако пак Роберто е бек, игра Ракитич, Суарез и Кутињо.....
Да битно е кој ќе е продаден. Ама побитно е да не е Валверде или сличен тренер што ќе ги бетонира на клупа новите трансфери.

Се шпекулира дека Гомеш договорил лични услови со Тотенхем, сеа се чека само зелено светло од Барса. Трансферот би изнесувал околу 30 милиони.

Нон-Стоп следам по веснициве Шпанија,ете несретнав никаде,Дај Боже вистина да е

Иначе неможи да дојди Гризман а да не замини Кутињо,еве и Ракитич,али тоа што е по интересно ако стварно ќе се иде по нов Тренер,ќе биде интересно кој ке биде на кастингот? За Гомеш и јас читав засега некој неформални кафе шпекулации што би се рекло,Ракитич најверојатно во Интер,а вие Фанови КОГО ГО ПОСАКУВАТЕ ЗА ТРЕНЕР ЗА ИДНАТА СЕЗОНА? А за Де Лихт (Ако дојде) не мислите дека ако дојде со статус на 3-Штопер и така ќе остане,не се знае ништо,и Умтити и Ленглет дојдоа со статуси како 3-ти штопери па првотимци завршија,а со оглед на формата на Пиќе која варира и приватните Обврски/Бизниси,ќе видиме.......Од друга страна Гризман (Ако дојди) ќе биде интересно како ке се вклопи во тимот т.е на која позиција би играл,со оглед на тоа дека играат на иста позиција со Меси,Барса прво бараше замена за Суарез,некој измеѓу клупа и стартер,ама како што доаѓа времето,по се изгледа дека ќе треба напаѓач од прв левел.

Последно уредено:
Според мене треба прво нов тренер да се назначи па после играчи.
Зависи од тренерот после какви играчи ќе бара,за неговиот стил на игра,не вака само носат играчи и после доаѓа до недоразбирања,кој на која позиција ќе игра и слично.

Раиола има забрани 3 месеци да се бави со секакви трансфери.

Како што кажа @ThE ShadoW Раиола денес виден во улиците во Барселона,по некоја логика да се заврши работата пред казната да почне,а и да лапне некој процент плус,колку има вистина во ова,ќе видиме

Овој агентот на Де Лигт каква превара е , барал 20% од трансферот...
Griezmann, De Ligt сигурно доаѓаат во Барселона.
Исто така за лев бек ќе се донело класа играч за да биде конкуренција на Алба.
Околу 10играчи на Барселона ќе се одат ... Ракитич во Интер најверојатно...

Кутињо лани за пола сезона има исто голови колку сега цела сезона :D
Само во Ла Лига, лани на 18 натпревари даде 8 гола, оваа сезона на 33 натпревари има 5.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom