Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ај у пичку матер, чим се решија конечно за операција, тоа значи дека и наредната сезона ќе сметаат на него. :tapp:

Ај у пичку матер, чим се решија конечно за операција, тоа значи дека и наредната сезона ќе сметаат на него. :tapp:
Не само следната, него и наредните. Типот изјави дека сака да се пензионира тука, а далеку е од пензија :D додека е Меси тука и тој ќе е, нема зима за него, знае со кого се дружи :)

Не само следната, него и наредните. Типот изјави дека сака да се пензионира тука, а далеку е од пензија :D додека е Меси тука и тој ќе е, нема зима за него, знае со кого се дружи :)
Секаде , се е со врски :D

Мене ми изгледа дека ќе станеме како Баерн,после ќе се чудиме како да се вратиме на врвно ниво.
Според мене треба да се искористат сезониве што игра Меси и да земеме барем една ЛШ.
После него некако не ми е верно дека ќе бидеме во таа конкуренција,тогаш за успех ќе се смета и било каков трофеј.:(

Него оној Јович се "окози" од давање голови нашите процениле дека нема доволно квалитет...:facepalm:

Мене ми изгледа дека ќе станеме како Баерн,после ќе се чудиме како да се вратиме на врвно ниво.
Според мене треба да се искористат сезониве што игра Меси и да земеме барем една ЛШ.
После него некако не ми е верно дека ќе бидеме во таа конкуренција,тогаш за успех ќе се смета и било каков трофеј.:(

Него оној Јович се "окози" од давање голови нашите процениле дека нема доволно квалитет...:facepalm:
Со вакво раководење на клубот многу е веројатно тоа да се случи. Сами си изгласаа, имаа шанса да ги сменат и пак го гласаа шупакот, епа тоа е.

Јовиќ за Суарез моментално е бразилскиот Роналдо.

Jovic во две утакмици во полуфинале два гола, го даде пеналот ама штета, не иде во финале ...

Jovic во две утакмици во полуфинале два гола, го даде пеналот ама штета, не иде во финале ...
И претходно на Интер гол им даде...
Мислам дека грешка е ако не го донесеме.
Само статистиката да ја споредиме ќе се види дека Јович е класа над Суарез моментално.
Преку 15 гола во Бундес,и 7-8 во Лига Европа ако не се лажам.
И тоа игра со Ребич и компанија таму,замисли Меси да му е во тимот.
Во Франкфурт има по максимум 1-2 шанси на натпревар.
Во Барса би се истурил од голови...ама тоа е.

Не само головите, прием на топка, тешко му се одзема топка, знае да се уфрли точно во секое време, може да помине играч или два, нешто што Суарез може да го сонува моментално.

Не само головите, прием на топка, тешко му се одзема топка, знае да се уфрли точно во секое време, може да помине играч или два, нешто што Суарез може да го сонува моментално.
Ама,ама формата е пролазна, класата е вечна. Суки најјак шпиц во Европа. :D:P

Ама,ама формата е пролазна, класата е вечна. Суки најјак шпиц во Европа. :D:P
Ова е оправдување на управата затоа што не се способни да донесат играч кој игра надвор од Ла Лига.
Секој трансфер купуваме од Севиља,Атлетико или некој треторазреден клуб како оној на Артур,евентуално и некој за џабе-без договор ако донесеме.:D

Ако е нешто надвор од ова:Не е типот за Барса,или се осеќаат изиграно во преговорите.:pos:

Alegri , тренерот на Јувентус ако ги напушти Јувентус ќе иде во PSG или Barcelona. Се надевам ќе иде во PSG...
Ова е од La Stampa.

Alegri , тренерот на Јувентус ако ги напушти Јувентус ќе иде во PSG или Barcelona. Се надевам ќе иде во PSG...
Ова е од La Stampa.
Е уште он фали да дојде тек тогаш ќе играме фудбал.:facepalm:

Albert Roge е еден од најдобро информираните новинари кога е во прашање Барса.

Е уште он фали да дојде тек тогаш ќе играме фудбал.:facepalm:
Се надевам дека нема да е иден тренер на Барселона, бидејќи за тренер се бира најчесто некој што има играно во клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom