Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.868
- Поени од реакции
- 23.319
Ај у пичку матер, чим се решија конечно за операција, тоа значи дека и наредната сезона ќе сметаат на него. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само следната, него и наредните. Типот изјави дека сака да се пензионира тука, а далеку е од пензијаАј у пичку матер, чим се решија конечно за операција, тоа значи дека и наредната сезона ќе сметаат на него.![]()
Секаде , се е со врскиНе само следната, него и наредните. Типот изјави дека сака да се пензионира тука, а далеку е од пензијадодека е Меси тука и тој ќе е, нема зима за него, знае со кого се дружи
![]()
Мене ми изгледа дека ќе станеме како Баерн,после ќе се чудиме како да се вратиме на врвно ниво.Не само следната, него и наредните. Типот изјави дека сака да се пензионира тука, а далеку е од пензијадодека е Меси тука и тој ќе е, нема зима за него, знае со кого се дружи
![]()
Со вакво раководење на клубот многу е веројатно тоа да се случи. Сами си изгласаа, имаа шанса да ги сменат и пак го гласаа шупакот, епа тоа е.Мене ми изгледа дека ќе станеме како Баерн,после ќе се чудиме како да се вратиме на врвно ниво.
Според мене треба да се искористат сезониве што игра Меси и да земеме барем една ЛШ.
После него некако не ми е верно дека ќе бидеме во таа конкуренција,тогаш за успех ќе се смета и било каков трофеј.
Него оној Јович се "окози" од давање голови нашите процениле дека нема доволно квалитет...![]()
И претходно на Интер гол им даде...Jovic во две утакмици во полуфинале два гола, го даде пеналот ама штета, не иде во финале ...
Ама,ама формата е пролазна, класата е вечна. Суки најјак шпиц во Европа.Не само головите, прием на топка, тешко му се одзема топка, знае да се уфрли точно во секое време, може да помине играч или два, нешто што Суарез може да го сонува моментално.
Ова е оправдување на управата затоа што не се способни да донесат играч кој игра надвор од Ла Лига.Ама,ама формата е пролазна, класата е вечна. Суки најјак шпиц во Европа.![]()
Е уште он фали да дојде тек тогаш ќе играме фудбал.Alegri , тренерот на Јувентус ако ги напушти Јувентус ќе иде во PSG или Barcelona. Се надевам ќе иде во PSG...
Ова е од La Stampa.
Се надевам дека нема да е иден тренер на Барселона, бидејќи за тренер се бира најчесто некој што има играно во клубот.Е уште он фали да дојде тек тогаш ќе играме фудбал.![]()