Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секое местење на шут, топката во мрежа ја гледам. Совршен играч.Кутињо е магија, уште од времето во Интер се познаваше дека има нешто специјално во него
Артур
За Меси што повеќе да се каже, најдобар играч откако гледам фудбал без конкуренција, само некој од инат нема да признае дека е најдобар.
Многу добро ја игра Дембеле сезонава, за да го стави на клупа по 1 добар меч на Артур.Со оглед на тоа што Артур одигра одлично, а и тројката напред Меси-Суарез-Кутињо одлично соработуваат, мислам дека Валверде ќе ја смени таа |гала 11ка" и одсега натаму наместо Дембеле, првотимец ќе биде Артур (4-3-3, со Кутињо лево крило, а Артур средина). За во одбрана, не верувам дека ќе има промени. Откако ќе се врати Умтити, тој ќе биде стандарден заедно со Пиќе (), a и мислам дека Роберто има мала предност пред Семедо, па тој ќе си биде стандарден десен бек.
Тер Штеген
Роберто - Пиќе - Умтити - Алба
Ракитич - Буски - Артур
Меси - Суарез - Кутињо
Горе доле тоа е. Би било добро утакмиците да ги решаваат до 60та мин и после да влезе Дембеле наместо Суарез/Меси ( Демебле десно крило, ппиц Меси или Суарез) , Малцом наместо Ракитич ( Кутињо у средина, Артур ке помине на десна страна, Малком лево крило.) и Видал наместо Бускетс. Жал ми е многу за Рафиња лани беше играч од голема важност за Интер а сега со Денис Суарез ни клупа не греат :/Со оглед на тоа што Артур одигра одлично, а и тројката напред Меси-Суарез-Кутињо одлично соработуваат, мислам дека Валверде ќе ја смени таа |гала 11ка" и одсега натаму наместо Дембеле, првотимец ќе биде Артур (4-3-3, со Кутињо лево крило, а Артур средина). За во одбрана, не верувам дека ќе има промени. Откако ќе се врати Умтити, тој ќе биде стандарден заедно со Пиќе (), a и мислам дека Роберто има мала предност пред Семедо, па тој ќе си биде стандарден десен бек.
Тер Штеген
Роберто - Пиќе - Умтити - Алба
Ракитич - Буски - Артур
Меси - Суарез - Кутињо