Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Паулињо голгетериштеее :vozbud:
Шпиц да игра човекот 30 гола ќе даде. Еве со кого ќе ги дели Меси головите :D

Паулињооооо :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Семедо ни е најдобар трансфер после Суарез, заедно со Умтити двајцата. Да сум јас би го пробал и крило. :icon_lol:
не се согласувам , како крило добро трза Делофеу има повеќе ефект кога е на десно крило младичот, а Семедо нек му се угоде која сигурност како долги години да игра во Барса а не од вчера

па кои мУда покажува Паулињо на крај се исплаќа онај ремет кој му е даден каков ШАМАР му удира на хејтерите...........човекот има мадиња кога е мотивиран да стави глава или нога каде многу не БИ, и него нек му се угоде :icon_lol::cuc:

Семедо ни е најдобар трансфер после Суарез, заедно со Умтити двајцата. Да сум јас би го пробал и крило. :icon_lol:
не се согласувам , како крило добро трза Делофеу има повеќе ефект кога е на десно крило младичот, а Семедо нек му се угоде која сигурност како долги години да игра во Барса а не од вчера

па кои мУда покажува Паулињо на крај се исплаќа онај ремет кој му е даден каков ШАМАР му удира на хејтерите...........човекот има мадиња кога е мотивиран да стави глава или нога каде многу не БИ, и него нек му се угоде :icon_lol::cuc:[DOUBLEPOST=1505853881][/DOUBLEPOST]

па кои мУда покажува Паулињо на крај се исплаќа онај ремет кој му е даден каков ШАМАР му удира на хејтерите...........човекот има мадиња кога е мотивиран да стави глава или нога каде многу не БИ, и него нек му се угоде :icon_lol::cuc:

Денис и Иниеста слаби.. останатото солидно.. Семедо најјак десен бек во светот до лето ќе биди

Се сјеба форумов на момент, Паулињо ефект :pos:

Семедо зверотина, добро што Валверде сугерираше да го донесат него, иначе ќе го донесеа Белерин абдаливе :pos:

На страна што водиме 2-0 на полувреме. Ви се свиѓа играта, искрено ?

Се сјеба форумов на момент, Паулињо ефект :pos:

Семедо зверотина, добро што Валверде сугерираше да го донесат него, иначе ќе го донесеа Белерин абдаливе :pos:

Семедо и Иниго Мартинез беа желби на Валверде за во одбрана. Гази Иниго во Сосиедад камен се со Елустондо во тандем, само шо Сосиедад преферира многу офанзивен фудбал па примат глупи наивни голови.

На страна што водиме 2-0 на полувреме. Ви се свиѓа играта, искрено ?
за со малите клубови вака да се игра добитна секоја текма без проблем(а во Шпанија едвај 3-4 клубови се стварно за респект :) )...................првенство се добива без губење бодови од малите тимови тоа ми е поентата, ако имаш 100% учинок против овие 99% добиваш Ла Лига.........ако пратевте прошла сезона на задрид тоа му успеа со втор тим..............

Не е нормален осетот шо го има Меси, кај најде таму простор и прецизност да ја протне само он знае. :cuc::cuc::cuc::cuc: 5 утакмици 7 гола во примера, уште 30 мин до крајот.

Вамос Лео. :oleee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom