Иначе Меси 7 гола во последните 3 утакмици.![]()
Од последните 10 на Барса 7 се негови.

Мора и другите да распукаат, посебно тоа важи за Суарез.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе Меси 7 гола во последните 3 утакмици.![]()
Дембеле уште многу треба да лапа за да го стигни Делофеу а за Нејмар да не збораме.. Моментално е на Тељо левел.. Премногу се избрза со трансферо.. Недораснат е..
Пак од Меси зависиме 100%.. Вчера утакмицата поќе ме загрижи
Дембеле требал уште многу да лапа да го стигне ДЕЛОФЕУДембеле уште многу треба да лапа за да го стигни Делофеу а за Нејмар да не збораме.. Моментално е на Тељо левел.. Премногу се избрза со трансферо.. Недораснат е..
Не сум сигурен дека Деулофеу е подобар од Тељо.Дембеле уште многу треба да лапа за да го стигни Делофеу а за Нејмар да не збораме.. Моментално е на Тељо левел.. Премногу се избрза со трансферо.. Недораснат е..
За малку и не постигна гол, имаше и ситуација каде нанижа 3-4 играчи, а играчите на Јуве го запираа само со фаули. Само да продолжи да напредува вака и ќе го помине Нејмар многу лесно.
Како прво никој не рече дека бил подобар од Нејмар, туку подобар од Нејмар на првите утакмици.Не ги вади од контекст работите.И зошто да не го споредуваме со големи легенди кога има детето потенцијал и тој да стане голем играч. Вие Асенсио во фан клубот не го споредувате со некоја клупска легенда?вие улави ли сте или сте платени од управата на барса да им ги штите трансферите, па факинг Дебмеле го ставате у исти ред со Роналдињо?
грев е у иста реченица да одат тие 2ца, а не повеќе...
И да, ако Нејмар излезе на таков начин од клубот ви, не треба да му ги оспорувате квалитетите... подобар бил од Нејмар хахаха![]()
![]()
при првиот пад на формата на Меси ќе се соочите со реалноста и ќе почнете да пцуете
поздрав, Дембеле> Меси![]()
![]()