Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дембеле уште многу треба да лапа за да го стигни Делофеу а за Нејмар да не збораме.. Моментално е на Тељо левел.. Премногу се избрза со трансферо.. Недораснат е..

Пак од Меси зависиме 100%.. Вчера утакмицата поќе ме загрижи

Дембеле уште многу треба да лапа за да го стигни Делофеу а за Нејмар да не збораме.. Моментално е на Тељо левел.. Премногу се избрза со трансферо.. Недораснат е..

Dembele e podobar od Nejmar. Po sama logika sega so dembele i semedo pobedivme so 3:0
Prethodno so nejmar izgubivme od juve

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Дембеле требал уште многу да лапа да го стигне ДЕЛОФЕУ :pos:
Брат немој да ме јебеш со глупостиве,да речеше за некој друг ај, ама требал да папа и да лапа да го стигне Делуфеу ептен ти е ова безвезе.Збориш пристрасно,се гледа дека ти е миленик Делуфеу ама не мора до тоа дереџе да лупетараш.
Тељо левел бил:facepalm:

Не сум сигурен дека Деулофеу е подобар од Тељо.

Дембеле има 4ипол тренинзи со тимот, и е Нејмар за Делофеу. Алкасер и Делофеу уствари ќе ја имаат улогата како последната сезона на Педро, да влегуваат од клупа и да го одмарат триото.

хахаааааааа избрзале со Дембеле што не ќе прочиташ од дечиња кои дремат по форуми место да средат домашно за утре :pos:

Дембеле со неколку тренинзи и со неколку минути на терен е 500 милји подобар од Нејмар на првите утакмици. Јас сум позитвно изненаден од неговата игра веќе сега, не очекував да изигра добро против еден Јуве, а уште не знае ниту јазик, ниту има некаква воиграност со другите играчи. За малку и не постигна гол, имаше и ситуација каде нанижа 3-4 играчи, а играчите на Јуве го запираа само со фаули. Само да продолжи да напредува вака и ќе го помине Нејмар многу лесно.

За малку и не постигна гол, имаше и ситуација каде нанижа 3-4 играчи, а играчите на Јуве го запираа само со фаули. Само да продолжи да напредува вака и ќе го помине Нејмар многу лесно.

Ситуацијата почнува на 1:06 па потоа го спречија пред шеснаесетникот. :D

брз со и без топка, воигрува - додава - се отвара без топка, поиздржлив од мочкото нејмар во дуелите, преглед на игра, финиш со двете нозе + одлична лева нога + големо залагање да се докажи, адаптабилен во средниот ред или во тришилка, не знам дали заборавив уште нешто - да не претерам сега да речам дека може да ја замени магијата на Роналдињо , но покрај Меси и соиграчите може дечкото да напредува и освојува максимално

вие улави ли сте или сте платени од управата на барса да им ги штите трансферите, па факинг Дебмеле го ставате у исти ред со Роналдињо?
:pos::pos::pos::pos::pos::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

грев е у иста реченица да одат тие 2ца, а не повеќе...
И да, ако Нејмар излезе на таков начин од клубот ви, не треба да му ги оспорувате квалитетите... подобар бил од Нејмар хахаха :D :D :D

при првиот пад на формата на Меси ќе се соочите со реалноста и ќе почнете да пцуете :D

поздрав, Дембеле> Меси :D :D

Ние барем го имаме Меси во форма, вие со реализацијата сте просечно тимче од средина на табелата. :pos:

темпираме форма ние, знаеме кога треба...како беше таа, циганите на сабајле мрзнат.... :D

не заборавај дека тоа просечно тимче ви извади душата со 5 голови купот, и има веќе освоено 2 титули во сезонава :)

вие улави ли сте или сте платени од управата на барса да им ги штите трансферите, па факинг Дебмеле го ставате у исти ред со Роналдињо?
:pos::pos::pos::pos::pos::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

грев е у иста реченица да одат тие 2ца, а не повеќе...
И да, ако Нејмар излезе на таков начин од клубот ви, не треба да му ги оспорувате квалитетите... подобар бил од Нејмар хахаха :D :D :D

при првиот пад на формата на Меси ќе се соочите со реалноста и ќе почнете да пцуете :D

поздрав, Дембеле> Меси :D :D
Како прво никој не рече дека бил подобар од Нејмар, туку подобар од Нејмар на првите утакмици.Не ги вади од контекст работите.И зошто да не го споредуваме со големи легенди кога има детето потенцијал и тој да стане голем играч. Вие Асенсио во фан клубот не го споредувате со некоја клупска легенда?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom