Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
МСН
Дибала
Ракитич-Бускетс

Кај вас кај би играл? Вас класичен шпиц ви треба а не уште еден креативец шо ќе ги дружи Хамез и Иско на клупа.. Ги упропастивте сите играчи
Хамес ќе си иде, на Бензема исто не му е продужен договор, кај Мората веројатноста да оди е голема со оглед на минутажата која ја добива. Педерот ќе остане, така да место повеќе има него ли во Барса.

Хамес ќе си иде, на Бензема исто не му е продужен договор, кај Мората веројатноста да оди е голема со оглед на минутажата која ја добива. Педерот ќе остане, така да место повеќе има него ли во Барса.
What chu doin' here m8 ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Со малку изменет состав, сепак очекувам лесна победа денес против Гранада

Матје со Маскерано во одбрана, еден гол гарант се прима, ГА-РАНТ.

Солидно прво полувреме, ќе биде штета ако не го завршиме со водство.

Очоа е следниот на листата од голманите кој ќе ја има утакмицата на животот против Барселона.

И ова ќе го фатеше за малку маме му ебем..

Лесно можеше да биде поголема разлика, добра игра. Него ваков недосуден пенал франко лигава нема видено. После непризнаениот гол метро и пол зад линија, ова е најново откритие на франковистиве.

Најмалце 6ка можеше али и вака е добро. Нејмар статива , Суарез пречка.

Не сакам Матје да го гледам во овој дрес.

Гомеш, Рафиња и Денис добиваат многу повеќе шанси од она што заслужуваат за разлика од Пако.

Одличен состав за дербито со Севиља и пак 3-4-3 или така нешто

Barça: Ter Stegen; Mascherano, Umtiti, Piqué; Sergi Roberto, Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar.

За мене очекуван резултат, некако имав убаво чувство за денес уште кога го видов составот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom