Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква стока еј, на полувреме би му лупнал отказ. Поглуп човек одамна немам видено. Има лоши тренери, ама глупи како Енрике тешко да се најде. СЕКОЈ ЕБАН ПАТ НА ИСТИ НАЧИН ГУБИМЕ БОДОВИ. Гомнаров ротира по 10 играчи и никако не му влегува во глава да се опамети.
Вади го Бускетс ставај го Пако пичка ти матер.. мора да проба со 2 напаѓачи.. али пичка е, никад нема да игра така
Полека бе брате полека.. Лани што бидна шо газевме се живо во прв дел на сезона, шо бидна???? На крај се усравме... А ако Енриќе не е за Барса, може јас и ти сме кој знае... Кога Пеп во една прилика изјави, Лучо ќе направи поголема работа од мене во Барселона, што друго треба да се кажува??? И не заборавај во каква ситуација го затече тимот кога дојде.... А сигурен сум да стартуваа Иниеста и Раќитич дека ќе беше иста приказна...И не превзема ништо еј , седе како пујка на клупата.Ако има барем малце морал ќе си даде отказ после утакмицата. И триплете да освои на крајот , официјално за мене е човек без 2 грама мозок. Незнам како освои три титули во првата сезона , али не е Барса материјал. После толку грешки не научи од искуството , денес официјално потврди дека нема и да научи.
АУТ !
Полека бе брате полека.. Лани што бидна шо газевме се живо во прв дел на сезона, шо бидна???? На крај се усравме... А ако Енриќе не е за Барса, може јас и ти сме кој знае... Кога Пеп во една прилика изјави, Лучо ќе направи похолема работа од мене во Барселона, што друго треба да се кажува??? И не заборавај во каква ситуација го затече тимот кога дојде.... А сигурен сум да стартуваа Иниеста и Раќитич дека ќе беше иста приказна...