- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.524
- Поени од реакции
- 4.535
^^ Грималдо нели потпиша за Бенфика? Или грешка сум, друг играч беше?
Стопер секако треба, ја сум за Стоунс или Маркињос.
Ако си оди Алвеш, мора и десен, најдобро би бил овој од ПСЖ за без пари, а шанса да му се даде на Видал сезонава.
После 5-6 сезони мислам редно време е да си оди Адриано, ни треба замена таму, било кој, некој што ќе му биде конкуренција на Алба, а не Матје да игра.
Халилович не се враќа, ќе оди во Валенсија, или на позајмица или со бај-бек.
Желба ми е за во средината Верати или Кутињо, ама тоа сезонава не го гледаме.
Денис Суарез се враќа за 3,25 мил. може да игра и на крило, а тука се исто и Рафиња и Арда кој исто можат да играат крило, значи ни останува уште напаѓач за Сандро, кој имал понуда од Галата и најверојатно таму ќе оди. Ја сум за Гамеиро или Адуриз.
Тоа би било тоа.
Стопер секако треба, ја сум за Стоунс или Маркињос.
Ако си оди Алвеш, мора и десен, најдобро би бил овој од ПСЖ за без пари, а шанса да му се даде на Видал сезонава.
После 5-6 сезони мислам редно време е да си оди Адриано, ни треба замена таму, било кој, некој што ќе му биде конкуренција на Алба, а не Матје да игра.
Халилович не се враќа, ќе оди во Валенсија, или на позајмица или со бај-бек.
Желба ми е за во средината Верати или Кутињо, ама тоа сезонава не го гледаме.
Денис Суарез се враќа за 3,25 мил. може да игра и на крило, а тука се исто и Рафиња и Арда кој исто можат да играат крило, значи ни останува уште напаѓач за Сандро, кој имал понуда од Галата и најверојатно таму ќе оди. Ја сум за Гамеиро или Адуриз.
Тоа би било тоа.

), ама ако земаат нека биде тоа Марио Гаспар или Врсаљко хрватот (имам некое чувство дека ќе биде еден од играчите кои најмногу ќе изненадат на ЕУРО 2016 и ќе има после борба за него). Ако си замине Адриано желба ми е Хектор германецот, ама мислам дека ќе ми остане само желба.