Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Башка му го носиш името тука и на профил имаш негова сликаКакво продавање на Нејмар бе, шо ви е?
После Меси и Роналдо само он може да добие златка топка. Карактерот му е катастрофа, да, ама се има фудбалско. СЕ. Дриблинг, шут, асистенции, голови...
Какво продавање на Нејмар бе, шо ви е?
После Меси и Роналдо само он може да добие златка топка. Карактерот му е катастрофа, да, ама се има фудбалско. СЕ. Дриблинг, шут, асистенции, голови...
Јас ти се кладам дека еден од Дибала/Погба ќе му биди главен ривал натаму за златна топка. Нејмар е мочко едноставно прав мочко, не зборам за фудбалски квалитети ги има и се на завидно ниво, али е мочко, плачко едноставно гнида. И убо ти вели @S_a_y_l_e_R тоа што е бразилец уопште не му помага напротив многу брзо му излегва на површина, а за лојалност да не зборам. ОВај нема да вие новиот Меси со гла гарантирам.Какво продавање на Нејмар бе, шо ви е?
Дечко, Нејмар сезонава има 28 гола и 15 асистенции. Сезоната сеуште не е завршена.Аха, секако дека побрзо би го продале Иниеста од Нејмар. Ништо моментално не вреди дечкото за мене и не е да заборавам кој што направил и кој колку може. Не мислам дека вреди хајпот, платата со тоа колку е лигуш и играта на емоции како да е 10 годишно дете. Не го споредувајте со легенди како Иниеста, тој е од рангот на Чави и Пујол, нема допирање таму.
Никогаш нема да земе Нејмар златна топка, тој зеде 3то место и се крена до небо, го нема карактерот. Пред некој месец намерно доби 5ти жолти картон и си продолжи викенд, замина за Бразил на роденден кај сестра му.Наредната недела беше пак во Бразил за репрезентација. Кој професионалец го прави тоа, па уште имал дозвола, е ај треба некој да ти каже дека не е во ред тоа. Глуп.
^
неколку утакмици?
6 месеци дечкото со втора најголема плата се излежава на терен и или го сопнуваат или глуми дека е сопнат. Само со провокации се занимава на натпреварите. Нејмар да кажеш дека бил доктор за Дибала е глупост, моментално Дибала е подобар инаку се тука некаде.
Јас зборувам за 2016 година, оваа година има дадено 12 гола и тоа погледни ако сакаш, скоро се' е тоа на празен гол. Види што пишав јас, таман работа дека го критикувам за неговите можности, јас го критикувам за неговото однесување поготово овие неколку месеци и колку незрело изгледа се' уште. 3 сезона во Барселона, тој е раздразлив, нервозен секогаш кога губи. Не мислам дека ќе напредува заради неговиот детски карактер и цената што ја има моментално на пазарот нема да биде никогаш поголема. Всушност, што и да очекуваш од некој што му е идол Робињо.[DOUBLEPOST=1461419761][/DOUBLEPOST]И да не бидам погрешно разбран. Отсекогаш сум сакал само најдобро за екипата, Нејмар е играчиште кога се однесува како професионалец. Најмногу би сакал да успее кај нас и да освои златни топки, ЛШ, лиги неколку пати. Едноставно, не гледам како тоа наеднаш ќе порасне.Дечко, Нејмар сезонава има 28 гола и 15 асистенции. Сезоната сеуште не е завршена.
Лани, 38 и 10тина асистенции..
Зборам само за ЛаЛига, ЛШ и Куп.. другите купчиња не.
Плус, капитен е во Бразил, предводник, најмногу голови има и таму.
Шо треба повише?
А јас гледаш шо зборам?Јас зборувам за 2016 година, оваа година има дадено 12 гола и тоа погледни ако сакаш, скоро се' е тоа на празен гол. Види што пишав јас, таман работа дека го критикувам за неговите можности, јас го критикувам за неговото однесување поготово овие неколку месеци и колку незрело изгледа се' уште. 3 сезона во Барселона, тој е раздразлив, нервозен секогаш кога губи. Не мислам дека ќе напредува заради неговиот детски карактер и цената што ја има моментално на пазарот нема да биде никогаш поголема. Всушност, што и да очекуваш од некој што му е идол Робињо.[DOUBLEPOST=1461419761][/DOUBLEPOST]И да не бидам погрешно разбран. Отсекогаш сум сакал само најдобро за екипата, Нејмар е играчиште кога се однесува како професионалец. Најмногу би сакал да успее кај нас и да освои златни топки, ЛШ, лиги неколку пати. Едноставно, не гледам како тоа наеднаш ќе порасне.
3 сезони не игра јако. Јако играше лани втора полусезона и првата полусезона од оваа. Првата имаше блесоци, инаку беше тотално неприлагоден и паѓаше како ветрушка. Знам добро како играше кога Меси беше повреден, ама тоа не е случај долго време. И поентата е тоа што не само што игра лошо, туку и се однесува како аматер, на утакмиците само се расправа, најмногу ме изнервира тоа што на Алба му пцуеше се‘ за една топка што не му ја подал, а дотичниот никогаш, ама баш никогаш не му ја подава него кога му се отвара. Дај боже да ме демантира, ама не очекувам големи работи од него во иднина како што треба со неговиот талент.А јас гледаш шо зборам?
Дека 3 сезони игра јако и сеа за овој период што "слаб", ти го бркаш. Нејмар е играчиште, после Меси и Роналдо моментално е најјак, и тоа е факт. Сети се само како го носеше на грб цел тим кога Меси беше 2 месеци повреден.
Ако игра и следната сезона вака, може да се размисли да се продаде. Али вака никако.