- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Уште 3 судии до титула
И 3 уплашени противници нормално.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И овие му се исплашија на Барса, затоа ги наполнијаДа влезеа посамоуверено ќе тепаа.
Ocigledno e ova za mene, I seuste nemozis da prebolis. Milo mi e.
I da, kolku sakas bidi samouveren, ako ti svira penali za gluposti nisto nemozis.
Amebi.
Ocigledno e ova za mene, I seuste nemozis da prebolis. Milo mi e.
I da, kolku sakas bidi samouveren, ako ti svira penali za gluposti nisto nemozis.
Amebi.
Судиите се со нас. Мора да ни помагаат за да останиме први. Во спротивно тимови со многу самодоверба ќе не рушат и ќе ни бега титулата. То е.Ne sum voopsto. Kao demek neznaevme deka tepate denes site? Samo zosto e cela taa drama neznam? Zosto se penalive dosudeni? Golo od ofsajd? Od pike igrata so raka?
Ok e tepana vi bese. Koj kur.
Судиите се со нас. Мора да ни помагаат за да останиме први. Во спротивно тимови со многу самодоверба ќе не рушат и ќе ни бега титулата. То е.
Не бе кој те спомна тебе. Ако си ја имаш мувата на капата твој проблем
Инаку 2-0 беше до пеналите. Сосема пристојна предност за победа, наспроти отепана игра и резултат од 2-3 ама небитно.
Bravo O ti gospodaru na sarkazmot. Me unisti. Nemozam poveke. Te molam nemoj. Nema da spijam.
Ugh.
Izleguvam od temava I razgovor so amebi kako tebe. Sega na sekoja pobeda so ce ja naprajte do krajo na zivoto, pisuvaj deka tepavte oti ne vlegle samouvereno. Peace.
Taка е брат, така е. Судијата ја донесе победата. Само се чудам како судијата не свирна во 90 и кусурот минута пенал против атлетико мадрид со кој ќе имаше 2-1 па продолженија. Ама то е.за 1-0 прекршок на голман
за 2-0 офсајд од 1 метар на суарез.((можда и 2)
ако зборуваш за тие 2 - 0..
Секој знаеше дека барса МОРА да тепа денес, ама до толку ,,грешки,, да се дешаваат е премногу .
И без пеналите ќе победевте, ама затоа сте биле и ќе бидете уефалона![]()
![]()
не свирна дека шутот беше од ФАНТОМ.Нема шо да те уништувам јас, кога сам со глупостите се уништи пред недела дена
Јас само потсетувам на истите.
Инаку извини ако ти го нарушив сонот. Легни на плеќи, диши длабоко, пробај така да заспијаш. Некои велат дека тоа е една од формулите за постигнување Lucid dream во кој мојш да прајш шо сакаш и да го контролираш. Па така че мојш пример да исконтролираш сон во кој Реал би ја освоил лигата и ти би се радувал на тоа, сон во кој нема да и досудат денес пенали на Барса, па дури и сон во кој Спортинг денес би влегол посамоуверено и би победил со 3-1. А така[DOUBLEPOST=1461446287][/DOUBLEPOST]
Taка е брат, така е. Судијата ја донесе победата. Само се чудам како судијата не свирна во 90 и кусурот минута пенал против атлетико мадрид со кој ќе имаше 2-1 па продолженија. Ама то е.
за 1-0 прекршок на голман
за 2-0 офсајд од 1 метар на суарез.((можда и 2)
ако зборуваш за тие 2 - 0..
Секој знаеше дека барса МОРА да тепа денес, ама до толку ,,грешки,, да се дешаваат е премногу .
И без пеналите ќе победевте, ама затоа сте биле и ќе бидете уефалона![]()
![]()
Не ми текнува. Алцхајмерова ме свладува од ден на ден.не свирна дека шутот беше од ФАНТОМ.
ваљда ќе ти текне зошто...
Koj e тој Латас бе?Се познава... Бетер од Латас сте