Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Двете најдобри утакмици на Тер Штеген досеа на германско тло се.. Шо поќе нека го исвиркуват и во Шпанија :icon_lol:

Не ја гледав. Вистински катастрофа била утакмцава?

Не ја гледав. Вистински катастрофа била утакмцава?

Без Нејмар, Суарез, Иниеста, Бускетс, Алвес, Пиќе, Маскерано и без императив за победа јасно беше дека нема да гледаме добра Барса.
Штеген имаше одлична партија, фати неколку тешки шута, се на се заслужено ќе беше германците да тепаат.

Тоа црнчето Каптум или како и да се чита може и ќе го биде. Треба да се работи на него. Сампер не беше лош иако имаше неколку лоши пасови по кои овие направиа контра. Гумбау не ми прави ич мерак. Сакав Камара порано да влезе, ок е момакот, Лучо на крај го стави, имаше еден добар продор. Сандро и Мунир се мртвила од играчи, посебно Мунир, не знае кај тера дечкото. У Јануари нека лета на позајмица. Сандро нека добива уште малце шанса.

Ова беше тотално небитен натпревар , со многу младинци а сепак не загубија на меч кој на гостите им значеше пласман во осминафинале .

Potential opponents: Arsenal, Benfica, Dynamo Kyiv, Gent, Juventus, PSG, PSV.

Би сакал да се паднеме со Арсенал

Динамо Киев или Гент , и мирна глава. Рано е да се трошиме уште во 1/8 финале со посериозни противници.

Понеделник е ждрепката иначе. :)

Јуве ќе се падне, јасно е.

ПСЖ ако се паднат значи стварно неверојатно , нема нокаут фаза без овие .
Манчестер Сити конечно се откачи , први во група се.

ПСЖ ако се паднат значи стварно неверојатно , нема нокаут фаза без овие .
Манчестер Сити конечно се откачи , први во група се.
ПСЖ или Арсенал како и секогаш :D

Жал ми е за Арсенал веќе, луѓето глава не можат да кренат од нас и Баерн...
Дајте Гентови некои глупости, формалност да е 1/8 финалево.
Абе не ми е толку жал за нив колку за нервозите и стресот што ќе треба да го претрпиме, зошто сигурно нема да е лесно, не се предаваат топнициве без борба :D

Како вчера да беше мечот кога Пеп го пушти Анри заради чест на 0-2 за потоа да се радуваме што заврши 2-2.

Со сеуште неразиграно МСН играме...

Messi, Suarez and Neymar have together started 7 of Barcelona's 25 games so far this season.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom