Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пушти се бе клизачи цреп еден, јас за тие пари шо ги земаш со глава ќе уклизав да ти ебам шакира да ти ебам

Нејмар е влезен во филм дека е Меси. Кур ми шо ќе правеше вакви пробиви да беше Меси во тимот , идиот. Пике не го ни коментирам , нека му се поклонува на Пујол што го направи да изгледа како играчиште.

Добро играме , далеку подобро од тоа со Селта. Ако не искористиме шансите ќе биде огромна штета.
Што му фали на Нејмар? Кој ќе прави пробиви, ако не прави он? Му намести две одлични шанси на Суарез, овој при првата не знаеше гол да даде, на втората дреме во офсајд. Му „намести“ гол на Пике овој го мрзи да пушти клизачи. Идиот му кажа бе :tapp:

Овој Пике како mature балерина се понаша, а башка шо го скршија од дриблање.
Многу шанси без реализација. Да не е Меси, мислам дека секоја втора-трета утакмица без голови ќе ја завршуваат, бидејќи се премногу зависни од него и секое негово неиграње се одразува многу на барса. Ајде со поише памет и среќа второ полувреме.

Лучо нека го извади Пиќе уште на полувреме, дегенерик глуп. Нека го закова до крај на клупа, боље со Бартра ќе играме од колку со оваа незналицата. Кај у дефанзива е мртов сезонава па уште и празен гол не сака да постигне, кој знае што мислеше. :facepalm:
Да беше Бартра како ќе ја заковаше....

Само јас ли мислам дека Пике не тргна на таа топка од страв да не е во офсајд?
Барем мене така ми делуваше, оти реално цел свет таа топка веќе во гол ја виде, онака топка по цела гол линија еднаш се тркала.
И не го пцујте Нејмар бе, си владее типот денес, он треба да е лидер сега Меси кога ги нема.

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Што му фали на Нејмар? Кој ќе прави пробиви, ако не прави он? Му намести две одлични шанси на Суарез, овој при првата не знаеше гол да даде, на втората дреме во офсајд. Му „намести“ гол на Пике овој го мрзи да пушти клизачи. Идиот му кажа бе :tapp:

2 топки изгуби на сред терен од кои имаа полуконтра Севилја , плус имаше 2 јалови пробиви кога можеше да проигра. Далеку е од добар денес , се надевам ќе ме негира до крајот.

И да , Браво уште еднаш. Секоја чест , голманчиште.

2 топки изгуби на сред терен од кои имаа полуконтра Севилја , плус имаше 2 јалови пробиви кога можеше да проигра. Далеку е од добар денес , се надевам ќе ме негира до крајот.
Еј извини, Меси никад не губи топки на средина...

И да губи , Меси е.

Зборот ми беше дека Нејмар имаше далеку подобри опции , не да го тепаме со стапови и да го бркаме.:P

Боже мој. Мртвата Севилја шо губеше од курци и палци. Убијте се сите колективно.

Кој курац се дешава бе аман...

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Ужас, ојде и оваа у курац дефинитивно. Оваа година ќе сонуваат титули како што ми изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom