Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Непребол :place:

tumblr_nn6si0VKxy1u3ubajo1_250.gif

Реал или Јуве нека се паднат, Баерн за во финале подобро, во две утакмици мислам дека ќе бидат поуспешни.

После денешниве кукавички утакмици да се падниме со Баерн стварно не е фер

После денешниве кукавички утакмици да се падниме со Баерн стварно не е фер
Секој треба да си се соочи со сопствените демони. На Реал годинава демони им беа Атлетико, пречката е помината, :) Баерн лани го пројдовме и станавме La bestia blanca додека вие отпаднавте од Атлети. Сега мислам дека време е Барса да се соочи со сопствените демони, па да гледаме Класико во финале. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Сакам Баерн да се падне, ради критиките за Лучо, да се затнете малку :)

Верати е DMF (за ние што играме сони зи знаеме), Иниеста е AMF, како тоа ке го замени него?
во ПСЖ дмф игра Мота, додека пред него се Верати и Кабаје/Матуиди како МЦ...

Сител дефинитивно имале најдобра спортска редакција. Ова е текст копиран од нивната веб страна.

Тренерот на Барселона, Луис Енрике, предупредува дека неговиот тим ќе треба да биде максимално фокусиран и ангажиран, доколку сака да го потврди пласманот во полуфиналето од Лигата на шампионите.

Иако, Барселона оствари големата предност на првиот четвртфинален меч против Париз Сен Жермен каде славеше победа со 3:1, сепак Енрике е свесен за квалитетот на францускиот првак, и затоа од своите играчи ќе бара реванш дуелот да го играат како да е 0:0.

„Да, завршивме голем дел од работата на првиот меч, но најголема грешка би било доколку помислиме дека се е готово. Ве уверувам, и вас и нашите навивачи, дека тоа нема да го дозволиме. Ќе треба да одиграме како да било 0:0 во Париз’’, изјави Граврдиола на прес конференцијата пред реванш дуелот закажан за утревечер.

Ваквата изјава на Гвардиола, е поткрепена и со враќањето на Златан Ибрахимовиќ, кој за разлика од првиот меч, овој пат ќе виде во составот на „Светците’’.

„Сите ги знаеме квалитетите на Ибрахимовиќ. Со него во тимот секоја екипа е поинаква, по опасна. Затоа ќе барам од моите играчи да бидат фокусирани во текот на целиот меч. Едноставно, мора да ги одработиме максимално овие 90-минути, бидејќи, работата не е завршена’’, дополни Гвардиола.

:icon_lol:

За мене единствен непребол е Роналдињо, за вакви пички кои бегаат за пари ич кур не ме боли.
Ето:place::place:

Инаку јас сакам конечно да гледам Ел Класико во финале. Еднаш се испречија швабите за тоа, сега мислам дека нема да биде тоа случај. Ама нека игра Иниеста како вчера во првите 45 минути и автоматски се ќе биде полесно...

За мене единствен непребол е Роналдињо, за вакви пички кои бегаат за пари ич кур не ме боли.
Ето:place::place:

Инаку јас сакам конечно да гледам Ел Класико во финале. Еднаш се испречија швабите за тоа, сега мислам дека нема да биде тоа случај. Ама нека игра Иниеста како вчера во првите 45 минути и автоматски се ќе биде полесно.

Јас сакам Јуве , али мислам дека ќе биде Баерн. Играше Баерн лани со Реал , не ми се верува пак да ги стават заедно. А за класико полуфинале мислам дека се најмали шансите , ќе оди Платини на можно финале , дамнешна желба му е тоа. :)

Барса - Баерн
Јуве - Реал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom