Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
CDOuDFZXIAA9ad_.jpg:large

Реал без Модрич можиме да го издупчиме за да си памтат долго време, башка и после финале против Баерн ќе биди совршен крај на сезоната. Реал без ротации цела сезона ја играа, клучните играчи им се или исцедени или повредени, можда е време да пукни еден срам за нив повторно, 29 ноември 2010 ми изгледа одамна.

Сите го сакаат Јуве...Беше направена анкета помеѓу навивачите на Барса во Шпанија..исто Јуве беше на првото место..Но, она што пишуваат весниците блиски на клубот денес, е тоа дека во соблекувалната на Барса немало двојба.. БАЕРН ЗА ПОЛУФИНАЛЕ! Ако ова е вистина, тоа ми дава храброст бидејќи е голем доказ кој покажува колку гладни за трофеи се дечките сезоната.. Со Баерн имаме нерасчистени сметки, а за да бидеме најдобри треба да ги поминеме најдобрите.. Помина времето на калкуалции, натпреварувањето стигна до оној стадиум каде не е важно кој ќе биде противник..

По некоја моја интуиција Барса-Јуве.
На гости ќе биде 0-0, а дома Барса глата ќе им ја пукни :icon_lol:

Ебати среќата, првата дома!

Тешко ќе биде, ама се надевам ќе му приредиме изненадување на Пеп кое долго ќе го памти..се надевам непријатно! VISCA!

Потешко здравје, 180 минути се многу против Баерн. Се надевам ќе им се одмаздиме за дебаклот пред неколку сезони, ако игра Меси на неговото ниво не може Пеп да го запри колку и да го знае.

Против Пеп и неговиот мозок не сум оптимист на двомечов. Играме против машина и генијален тактичар. Ќе ни треба чудо да го поминеме. Само мотивацијата на момците против Пеп ќе донесе резултат. Во двата натпревари нема простор за грешка или не ни беше ден.

Кај против Барен па уште и првата дома, ти ебам среќата...
Ги сакав Јуве од причина што долго немаме играно против нив а и последниот пат не тепаа. Реал на второ место ми беше, ќе играат без Модрич кој видовме сезонава колку им значи, па убаво ќе беше преку нив да го заверевме пласманот у финалето. Не дека ќе тепавме по дифолт заради отсуството на Модриќ, но шансите ќе ни беа доста изгледни.
Вака, со Баерн и Пеп во 180 мин, тешко.

Каде бе Пеп против барса со тика-така, ќе си добие по газот и три ума да има. Меси за да се покаже пред него ќе ги мели са све стране :uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom