Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Знај Лучо шо прај, хард он има Суарез за Мојсе убо ќе го испенетрира вечерва

article-0-15BABFF9000005DC-414_634x375.jpg

Енрике... :dudlac:

Него сериозно, некоја повреда мора да има, па ова не е возможно, сонувам?

Ако не победат вечерва сакам бели шамивчиња следната на Камп Ноу, не само за Енрике туку и за раководството!

Го гледам пак составов и само едно можно сценарио ми е во главата, шанса нема вака да тепаме.

:pos: Не ми се верува... Единствено ми е жал што не го игра Ракитич, човекот заслужува многу повеќе.

И титула да не кошта овај меч сепак ми е кееф Меси флегмата на клупа да го видам

И титула да не кошта овај меч сепак ми е кееф Меси флегмата на клупа да го видам
Баш ме интересира и одвај чекам да видам кој ќе креира акција и кој ќе потегни напад без „флегмата“. :)

Да не има некој линк за сопкаст, досега од wiziwig гледав линкој ама ја затвориле :/

Баш ме интересира и одвај чекам да видам кој ќе креира акција и кој ќе потегни напад без „флегмата“. :)
Суарез е роден лидер и Нејмар е иста прича не и треба Меси на Барса колку шо му треба Барса на Меси

Па дали е нормален овој бе??? сега кога киксна реал и кога мора да идеме на сигурна победа и играме на терен каде што немаме победа 8 години и овој вади тим без Пиќе,Алвес,Ракитич,Меси и Нејмар во стартниот состав...:zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom