Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Веруваме дека нема да е полош од Монтоја, right?

Најслабо полувреме у Примера сезонава, една шанса не се создаде освен онаа на крај кога Меси за малце не ја закачи нафрлената од Алба. Тешко ќе биде до крај со бункеров на Малага.

Епа без шут у рамки на гол како ќе се постигне гол бе ? :)
Многу, многу слабо. У второ дури Малага и подобра беше. Сите слабо одиграа.
Даглас :pos:

Даглас трагикомедија :tapp: Секоја топка ја враќаше назад,безброј фаули во одбрана... од кој ќе дадeа за малку гол од слободниот.. Јас би рекол среќа што заврши 0-0.

И после пак го критикувете Дани Алвес оти не бил добар.Гледате колку е значен по таа десна страна ни еден напат не им успеа по таа десна страна.Можеби центрашутевите не му се баш најдобри ама и да се џабе кога ќе нема кој да ги искористи.:pipi:

Ка ме ња. Чу ту ци.

Катастрофа игра, никаква. Ни одбрана, ни средина, ни напад. Малага дури и заслужи да победи, ради борбеноста и желбата да се постигне погодок.

1126f47.jpg

Цела сезона е во рацете на Суарез.. тој ако не додаде некоја нова димензија во тимот ништо не прајме

Од кога ја пратам Барселона не сум гледал ваква катастрофална игра со ниеден шут во рамките на голот:facepalm:.. точно е дека Малага уште од самиот старт идеше на бод и играше одбранбено да не речам бункер и чекаа некоја грешка на одбраната на Барселона.. но и ова не смее да биде никаков изговор за оваа катастрофална игра вечерва.. ваков меч се случува еднаш во годината, се надевам дека Енрике ќе ги спреми добро за наредниот меч кој мора да се добие и да се одржи таа позитива во однос на реал, која сега изнесува 4 бода.
П.С. Даглас е катастрофална копија на Алвес, ќе се осудам и да кажам дека Монтоја е далеку подобар него ли Даглас.

Јас само нешто забележав вечерва а тоа е дека Бартра ми личеше на Пујол (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom