Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Веруваме дека нема да е полош од Монтоја, right?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Најслабо полувреме у Примера сезонава, една шанса не се создаде освен онаа на крај кога Меси за малце не ја закачи нафрлената од Алба. Тешко ќе биде до крај со бункеров на Малага.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Епа без шут у рамки на гол како ќе се постигне гол бе ? :)
Многу, многу слабо. У второ дури Малага и подобра беше. Сите слабо одиграа.
Даглас :pos:

D

Deleted member 70912

Гостин
Даглас трагикомедија :tapp: Секоја топка ја враќаше назад,безброј фаули во одбрана... од кој ќе дадeа за малку гол од слободниот.. Јас би рекол среќа што заврши 0-0.

Член од
7 мај 2013
Мислења
62
Поени од реакции
130
И после пак го критикувете Дани Алвес оти не бил добар.Гледате колку е значен по таа десна страна ни еден напат не им успеа по таа десна страна.Можеби центрашутевите не му се баш најдобри ама и да се џабе кога ќе нема кој да ги искористи.:pipi:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.648
Поени од реакции
31.875
Ка ме ња. Чу ту ци.

Катастрофа игра, никаква. Ни одбрана, ни средина, ни напад. Малага дури и заслужи да победи, ради борбеноста и желбата да се постигне погодок.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.399

Цела сезона е во рацете на Суарез.. тој ако не додаде некоја нова димензија во тимот ништо не прајме

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Од кога ја пратам Барселона не сум гледал ваква катастрофална игра со ниеден шут во рамките на голот:facepalm:.. точно е дека Малага уште од самиот старт идеше на бод и играше одбранбено да не речам бункер и чекаа некоја грешка на одбраната на Барселона.. но и ова не смее да биде никаков изговор за оваа катастрофална игра вечерва.. ваков меч се случува еднаш во годината, се надевам дека Енрике ќе ги спреми добро за наредниот меч кој мора да се добие и да се одржи таа позитива во однос на реал, која сега изнесува 4 бода.
П.С. Даглас е катастрофална копија на Алвес, ќе се осудам и да кажам дека Монтоја е далеку подобар него ли Даглас.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Јас само нешто забележав вечерва а тоа е дека Бартра ми личеше на Пујол (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom