Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
A koga go gledate Ture ne vi se place? Kakov igrac pustivme da si odi. :facepalm:
\
936full-sergio-busquets-480x360.jpg

Го сакам Бускетс, класа ДМ е, али за мене Туре е класа/и над сите останати играчи на таа позиција, а со тоа и над Бускетс.

Многу е офанзивен Туре, доволно такви летачи имаме за во напад, бековите, Пике, и Бартра гледам сака напред да излегува..

Многу е офанзивен Туре, доволно такви летачи имаме за во напад, бековите, Пике, и Бартра гледам сака напред да излегува..

Толку офанзивен е последниве две сезони, претходно не леташе до толку често напред. Имаат и други копачи па може да си дозволи понапред шетање.

И мене ми е многу криво за Туре, а и за Ето :D
Tуре слободно може да игра и место Чави/Иниеста. Таков играч ни треба на нас, и висок и има шут и брзина за неговата височина све... али тоа е тоа. Замислете го овој состав:

Туре - Тиаго
Меси - Иниеста - Нејмар
Ето​

:D :D :D

Интересен состав дефинитивно.

Алвес Чави и Пике одмараат , добро е што ги ротира со оглед на распоредот во следниот период. За само 3 дена играме пак. Незнам зошто уствари и Меси не добие малце одмор , човекот е тежок инает кога станува збор за да биде заменет а камоли да биде изоставен од првите 11.

barca.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom