Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едит, 3-2. Со вакви голови 90+ и 45+ лани лига собравте.
Не заебавај, да беа 5-6 бода разлика да прајме муабет, вака +15...
Не знам, стварно незнам што ќе се прави со ваква одбрана, живци ќе кинеме 3-та година по ред. Па аматери да беа подобро ќе реагираа позади, милион пати вака се летаат при нафрлени топки. Секое притискање од противникот е потенцијална шанса за гол да примиме. Али ништо ново, 100 пати е веќе зборено за тоа.
Сега се извадивме, али со посериозен противник, тешко.
Исто и нападот заедно со средината баааги анемични, безидејни. Повторно без никаква директносттуку со милион кружења.
Нејмар МОТМ според мене. Меси се разбуди тек после голот. Последните 15 минути.
Не знам дали само мене така ми се чини ама одбранате беше камен пред да излезе Чави од игра.
Дали Цеск е премногу офанзивен и не ја штити доволно одбраната или што е не знам. Ама пред првиот гол Пиќе лесно можеше да влезе во конкуренција за МОТМ.
Не знам дали само мене така ми се чини ама одбранате беше камен пред да излезе Чави од игра.
Дали Цеск е премногу офанзивен и не ја штити доволно одбраната или што е не знам. Ама пред првиот гол Пиќе лесно можеше да влезе во конкуренција за МОТМ.
Исто, почна да ми смета веќе тоа што играме стандарт со два офанзивни бека. Јес да сите ни се такви у тимот, ама мајкуму немора и двајцата да бидат 90 минути офанзивни, односно стандарт да одат напред.
Можат наизменично да го прават тоа, кога еден е напред другиот нека брани позади и обратно, вака со двајца хардкор офанзивци многу ни дува при контри и полуконтри.