Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Puyol could not start against AC Milan tonight because of knee discomfort. Mascherano would replace him.

Да ти ебам малерот , мораше ли баш сега
Ок,ајде,друго нешто ?:facepalm::facepalm::facepalm:
Иначе,и да постигнеме 2 гола,100 % ќе примиме еден или повеќе од контра,корнер,фаул,нафрлена топка (без Пујол кој ќе скокне ?!?!) и тн тн

Сакам да ве прашам нешто во име на еден другар. Дали ќе се збирате негде во Скопје каде што ќе оди мечов на сателитска или сл.? Ако се збирате, другаров би ви се придружил. Поздрав:)

Пујол гледам сите во прв тим сте го ставиле... Јас мислам нема да игра прв тим, ќе игра Маскерано најверојатно, побрз е плус офанзивно е подобар, ќе се фрла се на една карта... Со среќа и мислам ќе победиме 4:1 ;)

па бускетс би требало да се враќа назад кога веќе бековите ќе бидат толку офанзивни како шо се кажва.. пујол и онака беше во лоша форма...

кој сака нека стартува само немој цеск кога ќе го видам во почетниот состав ми се одмилва и фудбал и се..

Ја дознав тактиката на Милан :
483773_440933115980754_379805167_n.jpg

Ама исто така разбрав кај нас во екипа имало терористи што ќе го дигнат автобусот во вис, исто така и кај Милан имало еден бомбаш-самоубиец што ќе подпомогне :D

Ако успее Барса да помине натаму ќе биде сензација според мене, и според играта и според резултатот, реалните шанси се скоро никакви. Со оглед на тоа дека и Пујол нема да игра, одбраната уште толку ќе биде позаникаде. Ќе треба да се стегнат и во напад да одиграат перфектно и да дадат едно 4, 5 гола, што според мене за сега е невозможно, посебно не против екипа со стил на игра како Милан.

Најинтересно е што навивачите на Реал не се радуваат тие што поминаа туку се радуваат што ние нема да поминеме :D

Не знам дали е повреден Пујол или некоја фора е ова, гледам сите го ставаат во прв состав. Алегри даде изјава дека ќе игра со тројца напаѓачи, што значи оди на брз гол. Ако издржиме евентуален пресинг од 10-15 мин ќе биде ок. Ми се допаѓа на Че формацијата, со Дани како во времето на Пеп против Реал.

Со среќа и да се надеваме дека ќе бидеме изненадени сите.

VIsca el Barca, REMUNTADA !!!!!!!!! Се читаме по утакмица. :)

Многу сум напнат,ме факаат паники,ме удираат флешеви....
:eek::eek::eek:

Ако испадниме за мене заврши сезонава.. зато REMUNTADA!!!!!!!!!!

Ич не ми е криво што нема да игра Пујол, во очајна форма е само е добар како капитен (мотиватор) на тимот инаку од фудбалска гледна точка има очајни перформанси. Само ми е криво што немаме ниту пак кој да го замени се молам Масче да ме изненади и да одигра добро а може и да ја пробаме тактиката од првиот меч со Реал па Адриано да игра DC

Ајде со среќа дечки,ако поминеме (големо чудо) ќе освоиме.....
Виска ел Барса.....

Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa
--- надополнето: 12 март 2013 во 19:39 ---
Лошо, мојот џокер Тиаго не е ни на клупа. Кој кур ќе ни помогне Сонг на клупа не знам ама ајде #animoBarca

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom