Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Со толку во напад не треба да се стартува според мене, оти ако примиме гол 99% сме во аут.

Се надевам дека Тиаго ќе стартува место Чави ни треба фудбалер кој е поумешен во дриблинг и има шут од далечина.

моја прогноза 3-0

Со Интер бевме блиску,со Челзи уште поблиску,дали вечер конечно ќе успееме ?
мада премногу песимист сум

Со Интер бевме блиску,со Челзи уште поблиску,дали вечер конечно ќе успееме ?
мада премногу песимист сум
Со Челзи изгубивме со 1 гол разлика во Лондон, а со Интер изгубивме со 2 гола разлика, но со постигнат гол во гости.
Вечерва треба да се вратиме од негатива од два гола, без постигнат гол во гости. Такво нешто досега, во ЛШ на никој НЕ МУ УСПЕАЛО. :)

Веќе сум помирен со отпаѓање, што и да се случи нема да се разочарам. Едноставно, предноста е тешко достижна. Доколку пројдат понатаму, нашите ќе станат херои, доколку не појдат, повеќе среќа следната сезона. :)

Со Челзи изгубивме со 1 гол разлика во Лондон, а со Интер изгубивме со 2 гола разлика, но со постигнат гол во гости.
Вечерва треба да се вратиме од негатива од два гола, без постигнат гол во гости. Такво нешто досега, во ЛШ на никој НЕ МУ УСПЕАЛО. :)

Веќе сум помирен со отпаѓање, што и да се случи нема да се разочарам. Едноставно, предноста е тешко достижна. Доколку пројдат понатаму, нашите ќе станат херои, доколку не појдат, повеќе среќа следната сезона. :)
Да,но сепак детали ба во прашање и на двата натпревари.Сепак најблиску бевме лани,со нереализиран пенал.
Е сега,во право си дека ова е дупло потешко.Веднаш после мечот со Милан,во главата имав едно мислење,дека 99 % нема да поминеме понатаму.Ама еве,1 % ми вели дека може да се случи некое чудо,па да не примиме гол.
Можно е да не примиме од нафрлена топка ? Чудо....

Ако против Интер и Челзи бевме блиску до пресврт, сега против Милан сме многу далеку да се најдеме во позиција да бидеме блиску до пласман, а не пак да се пласираме понатаму!

Според тоа што го одмараше со ЛаКоруња олигледно е дека ќе почне Педро иакоја повеке би сакал Санчез Виља Тељо у напад.

Еден од можните состави и формации кои го извадија Offside Barcelona
BarcelonaMilan_zpse7d9f31d.png

Вечер боље да играме на "три корни - пенал" него да ни изведуваат корна. Помали шанси има за гол така.
Уште сеа ми запира срце ко ќе ми текне.
Како ќе преживеам вечер не знам. Ме фаќа страв, не за барселона, туку за мене.
Промашени зицери наши, и прекини нивни. Хорор.
Уште сеа почнувам да медитирам, за да колку толку бидам при себе кои ќе почне.

Најголемиот број навивачи на Барса го сакаат ова:

Валдес​
Дани - Пике - Пујол - Алба​
Бускетс​
Чави - Иниеста​
Меси - Виља - Педро​

кое што во играта ќе се претвори во ова:

Валдес​
Пујол - Пике - Алба​
Бускетс​
Чави - - Иниеста​
Меси​
Дани - Виља Педро​

Puyol could not start against AC Milan tonight because of knee discomfort. Mascherano would replace him.

Да ти ебам малерот , мораше ли баш сега

Океј официјално е сега. Не минеме понатаму!

Страшен адреналин ме пука, срцево ќе ми искочи мислам....
Реално, многу е тешко да се надокнадат два гола негатива, притоа без постигнат гол на гости.
Без разлика што ќе се деси вечер, сакам само да видам пожртвувана игра од сите, игра со срце, едноставно да гинат по терен, па што биде нека биде. Ќе ни треба многу среќа за пролаз.

Visca Barca !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom