Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Некој кој не се разбира од фудбал,ако ја гледа таа слика со стрелците за оваа сезона,јасно ќе му стане кој треба да игра покрај Меси(плус и миљиони натпревари помалце од Педро и Санчез).А на Тито и Мамли не му е јасно :eek:

imam nekoj dobar filing za vecerasniov mec.. neso kako pred 2 sezoni petarda or something :D mn sakam da go vidam starter Villa za da znajme dal e spremen za golemi natprevari

Ochigledno site sakame da pochne villa. No se somnevam deka Roura bi go naprajl to zato so do sea nitu ednas ne pocnal. So Sanches nemame dobra idnina duri podobro tello da igra otkolku toj ama aj so da prajs bez trener sme ima nekoja informacija koga se vrajka TITO?

абе џабе и по 5 да му клајме на реал во купо и во ла лига, ако отпадниме од милан... сезоната повторно ќе биде фејл, според мене.

Имам некој филинг дека ќе ги преоптеретиме Реал вечер. Време е по неколку израмнети утакмици со нив да се случи такво нешто.

Не се надевајте премногу. Ќе биде тесно, се надевам дека ќе спасиме глава и ќе се квалификуваме понатаму.
99% почнуваме со стандардните 11-мина. (n)

Никој нема спомнато овде за Нејмар а изгледа веќе официјално е.Читав на ртл.;)

Колку што гледам сите најави се дека пак ќе одиме со стандардниот состав
Previa-Barca-Madrid_54367158377_51356729138_352_256.jpg

Абе каков Педро што им е на Тито и Роура аман веќе. Се надевам ќе искочи тоа што го чекаме сите.

Педро добар си е,треба Фабрегас да го стави на клупа,иниеста да си игра средина а напад виља.
Како и да е 3 гола минимум ке им дадеме(y)

За вас не знам, ама како играме со овој состав, и не само со овој состав, туку во каква форма сме цел овој месец, јас не сум оптимист за мечов. Мислам дека барем на Виља мора да му се даде шанса.

11 натпревари по ред сме со барем по 1 примен гол, класико нема завршено 0-0 од 2002ра ;) а и ние секогаш постигнуваме голови на Ноу Камп така да за нас отпаѓа нерешено мора да се оди на победа.

Da se slozuvam deka ako ne gi pominime Milan cela sezonaa pajgat vo voda i nas kako fanoj na Barca nema da ni e interesno da cekame do drugata sezona.. bidejki LaLiga e osvoena, kupot mi e seedno i mn ke e loso ako ne prodolzet ponataka vo LS :(

Фабрегас мора да биде на клупа бидејќи не е работник што се вели, не врши константно притисок врз противникот, Иниеста треба да игра со Чави заедно. Исто така Педро ќе ни треба, Тељо е во форма ама Педро има повеќе искуство.
Сега си мислам дека со Виља ќе почнеме.

И ебати чуството едвај чекам да почне натпреварот.

Јбг.. Почнува да ме пука возбуда.
Колку и да играме често(ова е 5ти натпревар сезонава), сепак Ел Класико е ова. :)
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 16:25 ---
Ова сакам да го видам:

Пинто​
Дани - - - - - Пике - - - - Пујол - - - - - Алба​
Бускетс​
Чави - - - - Цеск - - - Иниеста​
Меси - - - - Виља​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom