Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
imam nekoj dobar filing za vecerasniov mec.. neso kako pred 2 sezoni petarda or something :D mn sakam da go vidam starter Villa za da znajme dal e spremen za golemi natprevari

ја имам исто некое претчувство.. да се надеваме дека ќе има 5тарда :))
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 16:43 ---
Ова сакам да го видам:

Пинто​
Дани - - - - - Пике - - - - Пујол - - - - - Алба​
Бускетс​
Чави - - - - Цеск - - - Иниеста​
Меси - - - - Виља​

е со овој состав да играме ќе ги унаказиме :)) али ипак да не се фураме.. крајот ќе каже се!

После она со Милан вечерва искрено очекувам мотивираност и пожртвуваност на највисоко ниво.Се надевам на подиректен фудбал и атак кон победа од прва минута.
Доста е зезање,време е убаво да се плеснат Мадриѓаните.

Мој тип:2:0(Виља стрелец на двата гола :) )

Сега ќе излезе Мамли со Иниеста и Педро на крила и Фабрегас ќе го стутка некаде нема да допре топка цел натпревар. Во второ Санчез на местото на Педро и така...

Сега ќе излезе Мамли со Иниеста и Педро на крила и Фабрегас ќе го стутка некаде нема да допре топка цел натпревар. Во второ Санчез на местото на Педро и така...
И Меси му мести зицер на Санчез овој промашува.
Дежа ву.

Се повеќе се шпекулира составот со Фабре на средина и Иниеста крило....Глупи едни :mad:
После првиот меч,каде што пропуштивме голем број на шанси и според составот не верувам дека ќе поминеме понатаму !

Зрели сме за испаѓање денес. Требаше да се реши уште во Мадрид. Вака 2 гола најмалце примаме.

Овај се бара, прочитав и дека на секој гледач ке има знаменце. Мора малку еуфорија од публиката

1361895424936.jpg

Ептен ми е сеедно што ќе направиме.
Незнам дали е до мене или презаситеност или нешто трето, ама со оглед на тоа дека они не се замараат ,многу многу, не планирам животот да си го кратам, ако они планираат пак по терен да се мкнат.

Заборавате за кого навивате понекогаш, а? Алоо, 1-2 лоши утакмици и сте се намуртиле сите, ко неписменковцине на фб, кои после секој пораз па и нерешено на Барса дрмаат со "RIP FARCA" или со сликчина од типот на
ArUycFaCAAA5JEF.jpg

САКАМ ПОЗИТИВНА АТМОСФЕРА ОВДЕ, ANIMO!

Зрели сме за испаѓање денес. Требаше да се реши уште во Мадрид. Вака 2 гола најмалце примаме.
Последните 5 меча против РМ на Кампот примаме по 2 гола:facepalm:
Така да,ако сакаме да поминеме понатаму мора најмалце 3 гола да постигнеме . А без Виља тоа тешко да се случи...

без Виља и Тељо у напад не тепаме!! тоа мамли треба да го знае!

posledna dobra utakmica so izigravme vs Real bese na kampot koga gi tepavme 3:2 so nesrekniot gol so go primivme po kiksot na Valdes.. e togas startuvavme klasicno so Busq-Xavi-Iniesta vo sredina a napred Messi-Sanchez-Pedro i mn pubo funkcionirase nego Iniesta da igrat ko krilo a da se gusit Fabre vo sredina.. isto na utakmicata igrase Adriano lev bek a ne Alba, sakam neso taka da vidam i denes po moznost Villa ili Tello mesto Sanchez ama ne vervam :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom