Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го извади Иниеста. Нема смисла тој да е единствениот што се труди, додека другите си го ладат.

Срамота,што му се случува на овие ? Поочајно играат и од мечот против Милан...Ни план за игра,ни идеа,една шанса немавме за гол.....Со ваква игра ремунтада ни на сон......

Шо се замарат за голман, ние и така без голман играме. А дојдат до шут знај гол е, од 1 шут 1 гол - дегенов на голот наш ако не ја шутнеш во него нема шанси да фати нешто. Меси катастрофа брат, ниту еден продор ни пас не ти пројде, да ти се мочам во тој пас на лево и баба го научи. Сите се катастрофа, нека продолжат тики така да се силат врз Гетафе и други отепани екипи, против вистински екипи не може да прднат.

Namerno vaka igraat pred kupot i revansot u LS da mislat deka sme izgubile od forma.. i ako ne se sekavate u februari uvek igrame slabo, 4 godini so Pep a eve i sea. :D

Namerno vaka igraat pred kupot i revansot u LS da mislat deka sme izgubile od forma.. i ako ne se sekavate u februari uvek igrame slabo, 4 godini so Pep a eve i sea. :D

Да пратат до Федерацијата и до УЕФА молба елиминационите натпревари во март да се играат оти февруари ни е малер. Се гледа дека не ги боли кур, а Мамли не знае ниту да ги мотивира ниту план Б да употреби изгледа им вели дечки си знаете вие нема потреба да ве учам ај че тепаме.

Да пратат до Федерацијата и до УЕФА молба елиминационите натпревари во март да се играат оти февруари ни е малер. Се гледа дека не ги боли кур, а Мамли не знае ниту да ги мотивира ниту план Б да употреби изгледа им вели дечки си знаете вие нема потреба да ве учам ај че тепаме.

Pa i vo pravo e covekot, poveke iskustvo imaat od nego :D

Криза имаме, јасно е!
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 23:11 ---
Ете тоа што јадеме гомна ние овде...КЛАСИЧНА 9-КА!

Ваков гол којзнае колку време немаме дадено.

Праам муабет со другар на ФБ следно
da nafrlat
nemaat na kogo
site se
kolku mene*
+ 4/5 cm
a da sutnat
toa pa ic
i samo so pasovi
sakaat u gol da vlezxat
И овие одма у следен напад ем гол, ем со глава :vozbud:
*мал чоек сум:D

Ova e toa shto ni trebaaaaaaa... Villa spic 2 krila i mesi i Iniestaaaaaaaa. Villa ostani te molam.
P.S. Se izvinuvam za latinicava.

Колку само се разбираат тандемот Тељо-Меси. Не одигравме на ниво , но во реваншот ако стартуваме со Санчез не ја ни гледам утакмицата , унапред изгубено.

Санчез да беше место Тељо при вториот гол...прво ќе ја смиреше, ќе скокаше околу неа како попарен петал и ќе ја вратеше назад.

Не дека асистираше,ама се гледа дека Тељо за разлика од Педро и Санчез,може да направи сам потег,да дрибла противник и да нафрла или слично....Такво нешто од Педро и Санчез сезонава немам видено...
Браво за Виља,МОМ според мене,и покажа зошто не треба да биде продаден и дека треба да игра повеќе....
Иначе во второ игравме можеби со тактика со која ќе играме против Милан,односно ги остававме повеќе да играат со топка па така да излезат од својата половина.Убо измислено (ако стварно беше плански)...
Алвес добар,премногу истрча....

Реков јас уште кога Тито прв пат паузираше, Мамли не е тренер за Барца. Моментално сме како Федерер пред неколку години единствена екипа без тренер. Јас мислев дека нема ни да ни треба за со Милан ама очигледно бев грешка. Дај нека го викнат Пеп там пред утакмицата нека направи уште едно видео и тепаме 100% со Милан. Само мотивација ни фали а нема да ја добијат играчите од овој Раура или како е човекот има помалку харизма од Хорхе Иванов!

П.С Масче е ирелевантен играч во играта на Барца, а играл тој одбрана а играме со 10 разлика не гледам!

Катастрофа е Роура, ебате тоа лудакот уште се фали па на прес дека со Тито комуницирал на телефон. Авторитет 0, тактика 0. Среќа Тито повлече добар потег на полувреме со Тељо.

Тоа е она што сакав да го видам. Тељо, Меси и Виља. Ете го тој голгетерски шмек што го има Виља и знае како да реагира, да беше Санчез сигурно ќе утнеше. Мора и против Реал и против Милан да игра Тељо. Он е еден од ретките што знае да шутне без да влезе во гол, а некад тоа и ни треба. Играта со него е побрза, поотворена а има и повеќе места за креативност средината.

Одбараната не знам што да кажам, секоја утакмица гол примаме. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom