- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Vi nedostiga Keita
? Na eurosport ima mec Mali-Niger.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти многу по црнцивеVi nedostiga Keita? Na eurosport ima mec Mali-Niger.....
Ostaj aman brat,veke na son mi izleguvaТи многу по црнциве![]()
January 21, 2013Por end! After a few months of very hard off the field, I have been discharged. It is a happy day for me. I'm back to the team with all the energy and enthusiasm in the world. Thanks to the doctors, mister, peers and all of you for the messages of support.
Не,не и не! Мислам дека сега е редно време да најдеме некој навистина добар голман... Зошто да не би пробале да го земеме Ноер од Баерн, да се понуди Валдес и плус нешто кеш, и онака многу многу не го сакаат Ноер во баерн а голманиште е... Ете и доколку не може со Ноер има многу други добри голмани... И уште една идеја имам на памет, но тоа е речиси невозможно... И онака Касиљас не е ич во добри односи со Мурињо, да пробаме некако да им го земеме, тоа би било многу голем удар за Мадрид, мада многу тешко остварливо пошто Касиљас не ми личи за таков, ама зошто да не пробаме... Како и да е, моабетот ми беше има многу подобри голмани од Реина...
Твоиве идеи се повеќе sci-fi него реални.Нојер имаше несогласувања со можеби најверните навивачи т.е групата Schickeria,другите групи и навивачи заедно со управата го подржуваа.Но,сега сликата не е таква каква што беше на почетокот и сите го подржуваат а и можно е во иднина да биде и капитен.Шансите за заминување се 0%.Тој до беше во Шалке изјави дека нема да заминува од Бундеслига па не сега кога дојде во Баерн а и кога ќе дојде Пеп.Треба ли поголема мотивација од тоа за да се остане во екипата ?Не,не и не! Мислам дека сега е редно време да најдеме некој навистина добар голман... Зошто да не би пробале да го земеме Ноер од Баерн, да се понуди Валдес и плус нешто кеш, и онака многу многу не го сакаат Ноер во баерн а голманиште е... Ете и доколку не може со Ноер има многу други добри голмани... И уште една идеја имам на памет, но тоа е речиси невозможно... И онака Касиљас не е ич во добри односи со Мурињо, да пробаме некако да им го земеме, тоа би било многу голем удар за Мадрид, мада многу тешко остварливо пошто Касиљас не ми личи за таков, ама зошто да не пробаме... Како и да е, моабетот ми беше има многу подобри голмани од Реина...
И онака погоре кажав дека тоа е скоро невозможно, и дека има други добри голмани... Под други добри голмани мислев за дел од тие што ги наброја како реални... Него, сега ми текна на оној син му на Шмајхел, една година бранеше во Сити нели, и супер се покажа, дали го следел некој, и што се случува со него? Мислам дека сега брани негде во Англија 2 ра лига, толку ли паднал од форма или што е проблемот со него ?Твоиве идеи се повеќе sci-fi него реални.Нојер имаше несогласувања со можеби најверните навивачи т.е групата Schickeria,другите групи и навивачи заедно со управата го подржуваа.Но,сега сликата не е таква каква што беше на почетокот и сите го подржуваат а и можно е во иднина да биде и капитен.Шансите за заминување се 0%.Тој до беше во Шалке изјави дека нема да заминува од Бундеслига па не сега кога дојде во Баерн а и кога ќе дојде Пеп.Треба ли поголема мотивација од тоа за да се остане во екипата ?
Барселона не успеа да го донесе Лам или Реал на Рибери кога се понудуваа одлични суми а тоа време Баерн беше речиси просечен тим со не толку добри играчи па не сега.Единствен играч што има заминато пичкарски беше Балак.
Баерн во новава ера не продавале играчи на ривали па и нема да продаваат.
За Касиљас ич не треба да се прави муабет и би било глупо и да го мислиш тоа а камоли да го речеш тоа.
Многу реално е да се каже дека Барселона е најдобрата екипа што постои можеби и без конкуренција се моментално,но за да земеш голмани од исто така силни екипи е нереално да се каже.Барем според мене Харт,Касиљас,Нојер,Чех и Буфон се најдобрите голмани во моментов кои што не се за продавање а и самите не ми се верува да си заминат па и во прашање да е најдобрата екипа Барселона.
За мене моментално голмани што може да бранат за Барселона а имаат квалитет се :
Гуаита,Тер Штеген,Лено,Адлер(ако си ја врати формата од пред да се повреди),Куртоа,Бегович,Рејна,Стекеленбург,Муслера,Серџио Ромеро и можеби Де Геа бидејќи се шпекулира дека Фергусон ќе го смени со Бегович.
Јас овој цел пост го напишав реално како што си стојат работите и без фантазирање.Истото е како да се каже Баерн да земе некој од најдобрите играчи од Барса што е нереално.
![]()
Подобро да бране Пинто, одколку губрето од Интер да го збираме!Толку многу голмански имиња се спомнаа, а никој не увиде дека Жулио Цезар брани во феноменална форма, и може да купите голман кој има енормно искуство, докажан во 2 лиги, за кило семки, али буквално за кило семки?