Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За кои бодови збориш? Со Малага од купот, таму нема бодови. Денес изгубија пак ќе ти потенцирам, после 20 утакмици од кои 18 се победи! Што згрешил Тито со Малага, шо Санчез е теле? И требаше 4:1 да биде на полувреме со горе-доле втор тим. Или денес шо Меси у 2 минута еден на еден промаши или Педро погоди статива или Меси пак статива. Дај бе не навивај за екипа ако не си спремен да примиш пораз.
И уште еднаш, пријателски совет, почни да пишуваш со кирилица. Се надевам нема пак да ми го игнорираш ова.
Tito zgrese so Malaga sto izleze bez 7 provitmci.Ete toa zgrese...Koga igras doma igraj so idealnata 11ka,tepaj so golema razlika a na vtoriot mec igraj ako sakas so deca od 17 godini.
A kolku gola treba da dade messi ili napagacite za da tepame ?Mora po 5 gola da dademe za da gi zemime 3te boda ?

Пораз во вистински момент! Малку нека не спуштат на земја за понатака да си биде се како што треба :sneaky:

Добро е што направивме разлика во лигата, јануари и февруари се катастрофа месеци секоја сезона. Мене Валдез ми оди на нерви, секој шут кон гол влегува. Од мртов агол, во рака, на пола метар од него дреме на гол. Уште следната сезона нека го сиктеросат и да донесат некој што барем 1 шут од 2 на натпревар ќе одбрани.

Тоа е тоа,се знаеше дека кога тогаш ќе дојде и ова,исто како и ланската сезона, на водство од 0:2 и уште 2-3 неискористени прилики за зголемување на водството,примивме гол,иако изигравме одлично во првиот дел,во второто полувреме следуваше мала опуштеност кај играчите и потоа следеше глупоста и црвениот картон на Пиќе,и од тој момент па натаму можам да кажам дека не надиграа и заслужено стигнаа до 3-те бода а на нас ни го нанесоа првиот пораз оваа сезона.. можеби и е подобро што сега се случи ова,на почетокот на втората полусезона,зашто последниве два меча играат премногу опуштено и поради тоа дојде и овој пораз.. се надевам дека после овие два меча ќе си дојдат на себе играчите и ќе сватат дека и при какво било водство не смее да има опуштање за да не ни се случи истото што ни се случи на овој меч.. сега следува реванш мечот во купот со Малага,па ќе видиме на тој меч дали се опаметиле играчите..

Ама ја наместивте,алал да ви е(y):D.
Значи не ја сфаќам потребава секоја утакмица што завршила 2-1 или 1-2 да е местена.
Јас сфаќам дека се мести на велико, ама не значи дека секоја утакмица е наместена. Смачено ми е од овакви муабети веќе.
И не секогаш се мести во 90та минута, шо праиме ако не влезе шутот, ќе се сликаме кога ќе свирне крај судијана и отидоа сите милиони у три лепе?

Значи не ја сфаќам потребава секоја утакмица што завршила 2-1 или 1-2 да е местена.
Јас сфаќам дека се мести на велико, ама не значи дека секоја утакмица е наместена. Смачено ми е од овакви муабети веќе.
И не секогаш се мести во 90та минута, шо праиме ако не влезе шутот, ќе се сликаме кога ќе свирне крај судијана и отидоа сите милиони у три лепе?
Аман бе што се палиш одма,тоа е само мое мислење,знаев дека кога тогаш мора да кикснете,али една барса од 0-2,да губи 3-2,и тоа од кого од еден ебан сосиедад.Мислим премногу е сумљива.
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 23:14 ---
Cesto videna glupa prosta recenica.
Плачко толку од мене.

Аман бе што се палиш одма,тоа е само мое мислење,знаев дека кога тогаш мора да кикснете,али една барса од 0-2,да губи 3-2,и тоа од кого од еден ебан сосиедад.Мислим премногу е сумљива.

Плачко толку од мене.
Не бе не се палам не е само за Барса ова и за Јунајтед и за сите други е.
Луѓе се и тие, ги фаќа криза некогаш и нив, нека местат колку сакаат ја не сум ни ќар ни минус од тоа....ама не значи дека секоја утакмица е редена прелаз шо ќе испадне :)

Плачко толку од мене.

Мисли си и понатака. Последните три меча на Барса на Аноета, 2:1, 2:2, 3:2. Уопште не е некој си ебан Сосиедад си имаат муда, гордост итн. Лани губеа и извадија нерешено оваа година и победија скроз заслужено. Ова кладилнициве се страшни, еден куп лајвскор фудбалски стручњаци.

Никаква грешка не направи Тито со Малага, секогаш со децата искачаме во куп и го пуштаме Пинто на гол, ако ја бараме грешката тогаш тоа е Санчез со двете шанси. Ништо не е страшно во поразов, секогаш се мачиме со Сосиедад. Чудно ни е што тимот ретко ни губи и не можеме да се навикнеме на пораз.:)

Мисли си и понатака. Последните три меча на Барса на Аноета, 2:1, 2:2, 3:2. Уопште не е некој си ебан Сосиедад си имаат муда, гордост итн. Лани губеа и извадија нерешено оваа година и победија скроз заслужено. Ова кладилнициве се страшни, еден куп лајвскор фудбалски стручњаци.

Браво господине фудбалски експерту:rolleyes:.

Го обожавам Пиќе, мислам дека има потенцијал да биде DC од светска класа (на моменти и е) сепак мислам дека е циркузант. Не знам Тито како се справува со него, Пеп мислам дека успешно го трансформираше од киндер во добар професионалец ама тоа вчера што го видов беше ужас. Да сум како Тито ке го казнам и јас дополнително со 1 натпревар неиграње секако е речиси небитно во примера.

Масче ќе се навратам на претходните мои постови, човекот нема квалитети за во Барца, едноставно кажано е ИДИОТ!

Тито нема да биде присутен на натреварот со Малага, оди на 10 дена во Њујорк на консултации.

Lionel Messi is two goals away (198) from becoming the 8th player in history to score 200 Liga goals #fcblive Record: Telmo Zarra 251

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom