Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично поставена игра на Селтик. Брз гол па бункер, искористена шанса, гол пак бункер. Голманот им е ѕвер фати скоро се. Не знам што ли бараше Санчез пред Виља. Маске и Сонг се најлошиот стоперски тандем што постои. Меси 74 гола уште еден ќе го израмни Пеле.

Навивачите на Селтик 90мин со песна:cuc:

Не го видов вториот гол на Селтик, како ни го брцнаа ?
Иначе одлична партија на голманот на Селтик.

Одлично поставена игра на Селтик. Брз гол па бункер, искористена шанса, гол пак бункер. Голманот им е ѕвер фати скоро се. Не знам што ли бараше Санчез пред Виља. Маске и Сонг се најлошиот стоперски тандем што постои. Меси 74 гола уште еден ќе го израмни Пеле.

Навивачите на Селтик 90мин со песна:cuc:
Ne znam dali si ja gledal utakmicava ali Song ne igrase stoper vecerva,tuku Batra, i Sanchez izigra daleku podobro od villa koj od kako vleze bese celosno izguben.
A za navivacite da, sekoja cest, prekrasna atmosfera napravija.

Добра е кикснавме во ЛШ.....само во Примера нека продолжат како шо треба, оваму секако сме први.
Едит: Пуштете хајлајтс да се посмеам на одбранава малку :)

и кога губиме да ти е мерак да не гледаш! :)
не ми е жал за овој пораз, селтик иако се пацерска екипа (славеа како ние со англија 2-2) сепак ми е мило за нив, клуб со традиција, поштени, без фолирање, две шанси , уствари една, два гола. публиката пример за цела европа.плус слават 120 години.

на моменти таков ракомет се играше, нешто не видено во фудбал.

сонг, неќам да го криткувам, ама не гледам дека достојно може да го замени кеита. да не зборам за бускетс. инаку мислам дека беше далеку од исклучување иако лесно можеше од наивност да останеме со 10. ни еден старт не му беше претеран за жолт, камоли за втор.

меси по подолго време го видовме на крило 20-30 минути. супер, ама требаше да пробива во длабочина, да оди еден на еден (еден на три де) наместо да тегне во средина. како и да е, прв гол на меси посветен на тиаго, наместо на баба му :)
доста му е, нека си се врати на баба му, пошто за атер на малиот некако не иде...

чави и инеста. не е се во успешноста нога-на-нога додавања. треба малку и килер пас. макар и да се изгуби топка, една од 5 ќе помине. го окривуваме меси за изгубени топки, ама тој е тој што излага надвор и решава да пушти "срчин бол" што викаат англичаниве. не ми е криво. мора некој да го праи тоа, не може само со пимплање.
колку беа безнадежни селтик со топка можевме да си дозволиме таков луксус, ама ај

како и да е, најбезболни изгубени 3 бода. поразов дојде во право време, баш никаква штета да не направи.

п.с. уше ова, смешно ми беше, во еден момент решив да го пратам чуварот на меси што праи..на каков готовс беше типот, тотална посветеност, мислиш во игра е судбината на човештвото, а во истиот момент, меси си ги тегне ракавите и си шета низ тревата како да пасе куче, а не фудбал да игра. си викам види еј, страв.

Честита нека им е победата и годишнината на Селтик.
Овој пораз ни е за отрезнување дека треба да сме посериозни, поуспешни во нападот и секако..веќе се отепавме од зборење...да ја средиме одбраната веќе еднаш. Пиќе и Пујол ни фалат ненормално многу. Јас мислам дека МОРА да купиме централен дефанзивец во јануари, вака нема да издржиме на 3 фронта.
Како и да е, отрезнувачки пораз кој дојде во добро време, продолжуваме понатаму.

VISCA EL BARCA

На Меси му фалеше да му зашијат 2 џеба и да го прави тоа што го правеше со стил :) Незнам дали само на мене ми делуваше така ама ептен не заинтересиран беше

На Меси му фалеше да му зашијат 2 џеба и да го прави тоа што го правеше со стил :) Незнам дали само на мене ми делуваше така ама ептен не заинтересиран беше
Тој незаинтересиран дава голови и ствара акции, не знам што ќе се деси ако се заинтересира :)

Ako izgubime,barem neka bide vo grupnata faza vo LS.kade sto sme prvi i taka ke ostaneme.No edno mnogu se nerviram,kako da nemame nekoj asalen suter od daleku,sramota e kakvi sutevi imaa Villa i Iniesta,nedostojno za nivnata klasa igraci....Xavi-Iniesta mnogu slabo,samo kruzat kruzat kruzat.Xavi ne e toj stariot,veke ne dava topka pomegu 2-3 dusi,tuku majstor e samo za zadrzuvane na topka....
Znaci nemame lek protiv ovie bunker ekipi i ne veruvam da najdime.Osven donesuvaneto na Nejmar,toa.....
Messi najdobar,samo toj probuvase da napravi nesto,pasovi pomegu protivnickata ekipa,pogodi precka,no i nemase sreka a i protivnickiot golman mu izbrani neverojatni topki.
Januari mora da se donese asalen odbranben,veke ne moze vaka......
Dani max uste ova sezona kaj nas,Montoja poleka treba da go igrame poveke......
Pak ke pisam,ne mi se veruva kakvi losi suteri imame vo timot.A i realzizacijata nikakva,od 23 obidi samo 1 gol.....
Visca el Barca....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom