Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе каков Пепе. Кро Кап во тимот нас не ни треба. Ние фудбал играме, карате и К1 сеуште не сме почнале:)

Вака. НЕ ПРЕУВЕЛИЧУВАМ. Пепе е дефинитивно во првите 5 играчи во светот, за кои имам најнајнајнајниско можно мислење. Од Мадрид, за него имам најнегативно мислење, па и од цела лига. Матераци од Интер може вода да му носи во идиотизам. Ми личи на мајмун, но не сакам така да го наречам за да не ги навредам мајмуните. Уште еднаш ќе кажам: НЕ ПРЕУВЕЛИЧУВАМ, ова мислење не ми е од сега, туку истото го мислам за него уште пред година-две.

Од другата страна се Никола Жигиќ, Марио Гомез, Лука Тони или Ромелу Лукаку, моќни напаѓачи и силни во скокот.
facepalm.jpg

Јас се мислам дека Инзаги ќе го земеме. Или некој друг кој пак продолжил договор ова лето. :tv:

Уверен сум дека за разлика од минатиот јануари, овој сега ќе се купи минимум 1 играч. А, ако стварно се купува напаѓач, Пасторе е добро решение.

Тевез изгор скап, Суарез неможе да игра во ЛШ, Ван блабла обичен копиљ на кој му се потрефило и дал некое голче во Холандија.
btw Пасторе не е напаѓач.

Од другата страна се Никола Жигиќ, Марио Гомез, Лука Тони или Ромелу Лукаку, моќни напаѓачи и силни во скокот.

Болдираните, кој од кој подобар напаѓач. :pos::pos:

Шала на страна, обични шпекулации, ништо повеќе.

Него Пасторе, одличен AM, одличен млад играч, само не знам колку тоа би било логично решение. :toe:

Најдобро решение за напаѓач ни е Карлтон Кол од Вест Хем.. Не е ниту скап, ниту слаб, може да игра ЛШ и има страшна снага.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom