Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Виља шо футна ,мора да видите(малце оф-топик,без навреда)!:smir:

Ако се купува напаѓач во Јануари, тоа ќе биде играч со гол-чуство. Не ни треба техника и дриблинг туку само некој со кој ќе имаме одлична реализација.

Eto'o.jpg
:(:cry::(:cry::(:cry::(:cry::(:cry:

До сите што се двоумат или сомневаат во овој тим еве ви еден клип да ве потсети на нешто:

abe ne se somnevame nie vo barsa,tuku malku sme zagrizeni poradi slabata realizacija na napagjacite
mozebi i tie ne se vinovni
vike 2 godini igrame ista igra i site protivnici ni ja znaat igrata i znaat kako da se odbranat od nas

Не ни треба напаѓач, ќе се врати во форма Виља, а и Меси е тука. Моментална криза се случува во секој тим, битно е што побрзо да се преброди. Тамам сега ќе одморат малце во главите со репрезентативниве натпревари па после ќе се вратат на старите патеки.

Ете ја целата процедура со тревата :)

abe ne se somnevame nie vo barsa,tuku malku sme zagrizeni poradi slabata realizacija na napagjacite
mozebi i tie ne se vinovni
vike 2 godini igrame ista igra i site protivnici ni ja znaat igrata i znaat kako da se odbranat od nas

За тоа тука е Пеп вистински специјалниот :)

А уште не е почнана играта?Прочитах у 7 на алфа, ама абер нема од почнување дискутират за играта на барса...Или е сепак утре.

Нема Ла Лига овој викенд. Наредна утакмица ни е на 17ти против Валенсија. :smir:

Нема Ла Лига овој викенд. Наредна утакмица ни е на 17ти против Валенсија. :smir:

Па шо на фб на група за барселона пишеше денеска, изглеа се збуниле нвм, фала на информација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom