Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Сега свират пенали гомнари едни:rolleyes:

fenomenalno
po ona sto go vidovme na terenot i vo publikata ne se ni premetuva deka ne sme osvoile titula ovaa godina :)

Сега Марадона и Пеле нека му ги чешаат јајцата на Меси. :D

Pele anything to say?
Иако со Hank Moody повеќе спамиравме отколку што гледавме, сепак шо е ѕверско ѕврско е :)
Само ако се најде видео од гудбајот на Пеп на крајот нека го стави.

Искрено ме наежи разделбата Пеп-Барселона.Пеп е тренерот што остави голем белег во Барса и светскиот фудбал и сигурно ќе се зборува со години за него.

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Меси човече:cuc:..секој гол што го постигна оваа сезона му е мајсторија до мајсторија..секоја споредба со енго е сувишна..зарем има лице некој да го критикува овај фудбалски генијалец..

72 гола...

И ај после најдете доволно зборови кои го опишуваат Меси.

Легенда на клубот е на 24 години. Неверојатно:cuc:

П.С.
Hasta pronto. A mí no me perderéis nunca:pipi:

tumblrm3khh2umho1qjqycg.gif

tumblrm3khh2umho1qjqycg.gif

55957441007761235883520.jpg

:)

Солзи како девојче пуштив. Пеп рече ќе се вратам или така ми се слушна мене ?

Солзи не пуштив, имав 20 души в соба шо ми се пулеја и мислеја дека сум будала шо седам на лап топ а тие се веселат за сите пари. Pep, mes que un humà!

Ете на прес што кажа:

Guardiola: "When will I return? I haven't even left yet and you already ask me abour returning..."

Guardiola: "Now the cup final, and then I will lead an anonymous life, trying to reload."

Ете на прес што кажа:

Guardiola: "When will I return? I haven't even left yet and you already ask me abour returning..."

Guardiola: "Now the cup final, and then I will lead an anonymous life, trying to reload."
Знаеме зошто;)

Абе видеото од говорот од Пеп да го постирате не че биди лошо, не можам да го најдам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom