Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа се збогува и со теренот и трибините...

Guardiola is now out on the pitch at an empty Camp Nou with his partner and children

Ете една слика:
scaled.php

Jaka familija sme...
Kakva prostalna nok mu priredia igracite,navivacite i strucniot staf toa e neverojatno....
Kaza deka go napustuva Kamp Nou no ne i Barca.
Mislam deka ke se vrati posle nekoi 2 godini.Fala ti Pep za se....
Messi uste se zanimava so rekordi ?do koga be;)...Kakov gol od sloboden,bravo za nego,genijalec...

Искрено, емоции, емоции, многу емоции. Пеп даде толку мнооогу за фудбалот, и јас како неутрален гледач му оддавам признание. Капа долу, Мајсторе ! :cuc::cuc::cuc:

Ма освен за Меси за никој друг капа не би симнал, каков Марадона, каков Пеле какви Зидан и Роналдо, ова што Меси го прави и постигнува никогаш и никогаш и никогаш нема друг да може да го прави, ова е нешто неверојтно, ова е нешто што не се учи, ова е нешто што го доживуваме и ова е нешто што ќе го паметиме.. и 1000 синови да имам на сите истото ќе го зборам и кажувам.. незнам за вас, ама ја стварно почнав да верувам во луѓе од друга планета! :)

Меси:cuc::cuc:
Атмосферата беше многу добра, алал да им е како го испратија.

Иако не сум за Барса се надевам дека набрзо ќе се врати. (y)

ОВА ШТО НИ ГО ПРИРЕДИЈА ВЕЧЕРВА БЕШЕ ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН СМРДЕН ПЕХАР. БАРСЕЛОНА ГОДИНАВА ЗАГУБИ 3 ПАТИ, ГО ЗАГУБИ ВИЉА, ГО ЗАГУБИ АБИДАЛ, ГО ЗАГУБИ ПЕП......КАКО И ДА Е ОСТАНУВАМЕ ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ, ДОКАЖАВМЕ ДЕКА СМЕ НАЈДОБРИ И КОГА Е НАЈТЕШКО...VISCA BARCA !
tumblr_m3klgf9XIX1qd311qo1_1280.png

tumblr_m3klgf9XIX1qd311qo2_1280.jpg

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
За вакво нешто другите клубови можат да сонуваат. Вакво збогување на тренер може да се случи само на Камп Ноу! Ова е она што докажува дека сме Mes que un club. На секое друго место, веројатно ќе ја прогласеа сезоната за неуспешна и тренерот ќе си заминеше без никакво збогување. Тоа е разликата помеѓу Барса и останатите. Пеп го заслужи сето ова, заслужува и повеќе. Фала ти за се, Мистеру. Те чекаме еден ден повторно да седнеш на тренерското место на Кампот.
А, кој не се наежи на видеово, не е дел од фамилијата на Барса! :cuc:

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
За вакво нешто другите клубови можат да сонуваат. Вакво збогување на тренер може да се случи само на Камп Ноу! Ова е она што докажува дека сме Mes que un club. На секое друго место, веројатно ќе ја прогласеа сезоната за неуспешна и тренерот ќе си заминеше без никакво збогување. Тоа е разликата помеѓу Барса и останатите. Пеп го заслужи сето ова, заслужува и повеќе. Фала ти за се, Мистеру. Те чекаме еден ден повторно да седнеш на тренерското место на Кампот.
А, кој не се наежи на видеово, не е дел од фамилијата на Барса! :cuc:
Секоја чест за Барса и Пеп.
Го заслужи тоа човекот,го сакам во Јунајтед место стариот,ама ке видиме дали ке дојде.
Штета што ја напушта сега Барса.А за Меси веќе ништо не можам да зборам,само ќе кажам дека според мене е убедливо најдобар фудбалер која некогаш има играно фудбал,Пеле Марадона и сите други во споредба со него се ништо.
А можам да замислам како ке биде на Театарот кога стариот ке го напушта кормилото на Јунајтед! :свиркам:

Која песна им се вртела нон стоп во соблекувалната? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom