Фан Клуб: Барселона

B

Beck's

Гостин
sea so malce posmirena glava, da naglasam deka edinstvena svetla tocka e sto protiv bunker tim za prv pat vo istorijata na Pep imavme 3 ziceri i edna stativa

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
цеск, не само што ги промаши шансите, таа одбиената топка не беше ни шанса. таа требаше само да се шутне во гол. од 5 метра да се шутне во гол, да се погоди рамката на голот. топката по мое мислење да не ја сопреше алексис, ќе отидеше во аут. не во гол-аут, во аут. од 5 метри. тоа е тоа што боли.

абе со еден шут не победија. плус голот, дежаву од пред неколку години. само што тогаш наместо меси, чави ја згреши.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Во реваншот:
Валдес​
Алвес Маскерано Адриано​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Меси​
Куенка Пике Педро​

Нема кај да бегаат!
Катастрофа е Педро ова година, како шо рече некој слободно можи да одмори до летните подготовки
Тељо му е мајката

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
sea so malce posmirena glava, da naglasam deka edinstvena svetla tocka e sto protiv bunker tim za prv pat vo istorijata na Pep imavme 3 ziceri i edna stativa
Токму така...

Се гледа дека Пеп е задоволен од креираните шанси, и дека треба да се проработи само на реализацијата.

Guardiola: "The challenge is to again have 24 shots on Tuesday like we had tonight, and then score from those."

R

Rigel Kent

Гостин
Pri udarot na Puyol so glava , dali Thiago ja smeni nasokata? Vo povtorenata snimka zabelezav deka topkata odi na samiot rab na golot.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Не ја гледав поради обврски, сме изгубиле на Бриџ, веројатно сакаат освета :)))) Можеби ја добија во Англија, но на реваншот веројатно повторно некој ќе и е крив, овојпат сигурно не Овербо ;)

Најсигурен сум дека на Кампот победуваме и одиме во Минхен .....

Следните два натпревари се најважните во сезоната, а и двата ги играме ДОМА ..... Тоа е доволно ....

VISCA !!!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
шо се секирате. за реваншот ќе си го викнеме Овербо :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom