Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас незнам како заслужи Реина да биде пред Валдес ама ајде нека му биде. Ако се повреди Касиљас ќе се слика Шпанија со Реина на голот.

И јас сум фан на барса али мора да бидеме реални и да признаеме дека Валдес не е за во шпанскиот состав, а што се однесува до Реина, мислам дека е многу поквалитетен од Валдес, само што одбраната на Ливерпул е мн слаба што прави да изгледа дека Пепе е слаб.![]()
И јас сум фан на барса али мора да бидеме реални и да признаеме дека Валдес не е за во шпанскиот состав, а што се однесува до Реина, мислам дека е многу поквалитетен од Валдес, само што одбраната на Ливерпул е мн слаба што прави да изгледа дека Пепе е слаб.![]()
) За трет голман можи требало да е повикан ама ете.. одлука на тренерот. А за тоа дека ја земал Замора и пак не е на СП, тоа ништо не можи да докажи. Валдес ја зема замора затоа што има најмалку голови примено, а за тоа е заслужна само вашата цврста одбрана и некоја негова парада. Јас го оправдувам потегот на Дел Боске, незнам за вас, и незнам колку од вас ке ме сватат и ке знаат дека со ова не провоцирам. ПозВидете вака. Касиљас е прв голман и нема шо да се дискутира околу тоа. Втор голман е Реина заради тоа што е далеку подобар од Валдес ( невикам оти Валдес е слаб ). Ајде еве прв пример шо ми иди вака е она некни со Ваљадолид кога Валдес се загуби, промаши топката.. е тука да беше некој друг играч а не онај пцорион од Ваљадолид е тоа другари мои ви беше чист гол. Не смее да ризикува цело СП Дел Боске. Сите знаеме и порано каков киксер беше Валдес.. какви не голови примаше.. со Ливерпул од средина ми иди на ум еве.) За трет голман можи требало да е повикан ама ете.. одлука на тренерот. А за тоа дека ја земал Замора и пак не е на СП, тоа ништо не можи да докажи. Валдес ја зема замора затоа што има најмалку голови примено, а за тоа е заслужна само вашата цврста одбрана и некоја негова парада. Јас го оправдувам потегот на Дел Боске, незнам за вас, и незнам колку од вас ке ме сватат и ке знаат дека со ова не провоцирам. Поз
Видете вака. Касиљас е прв голман и нема шо да се дискутира околу тоа. Втор голман е Реина заради тоа што е далеку подобар од Валдес ( невикам оти Валдес е слаб ). Ајде еве прв пример шо ми иди вака е она некни со Ваљадолид кога Валдес се загуби, промаши топката.. е тука да беше некој друг играч а не онај пцорион од Ваљадолид е тоа другари мои ви беше чист гол. Не смее да ризикува цело СП Дел Боске. Сите знаеме и порано каков киксер беше Валдес.. какви не голови примаше.. со Ливерпул од средина ми иди на ум еве.) За трет голман можи требало да е повикан ама ете.. одлука на тренерот. А за тоа дека ја земал Замора и пак не е на СП, тоа ништо не можи да докажи. Валдес ја зема замора затоа што има најмалку голови примено, а за тоа е заслужна само вашата цврста одбрана и некоја негова парада. Јас го оправдувам потегот на Дел Боске, незнам за вас, и незнам колку од вас ке ме сватат и ке знаат дека со ова не провоцирам. Поз
Ајде одма се фати за единствениот кикс оваа сезона.
Драгутиновиќ :tv:
Прв ти дојде на памет а?
Ај еве кажи ми некој друг годинава? Ако ти дојде на памет...ако уопште го има?? Зарем Касиљас беше безгрешен годинава? Зарем Реина и Диего Лопес не правеа грешки?? Ти се фати за тој пошто тој е и единствен посериозен годинава....
И уште нешто, она што ме радува кај Валдес е неговата самодоверба! За едно ниво погоре од лани, фаќаше живи топки што некој не би ги ни одбранил, а не така да ги собере, проигруваше со дефанзивците кога беше најгусто и тоа го правеше одлично....
Сите знаеме порано каков беше??? Што има врска каков бил?? Тоа одлучува за тоа кој треба да оди на светско??? Минато свршено е тоа! Погледни неколку клипови од годинава и неговата моменталната форма!
Oтскокна таја бе. :tv:
Реков дека можеби требаше да биди повикан, дали втор или трет, сеисто. Секако нема никој да брани освен Касиљас. Со евентуална повреда на Касиљас дури тогаш ке се смени.
Имам гледано јас утакмици од Барса сезонава, невикам оти не е во форма, ама тоа шо има најмалку примено голови е заради вашата одбрана, која не ни му дозволува на противниците да го загрозат. Доколку Реал имаше иста таква силна одбрана, и Касиљас немаше да прима толку голови. Ако се разбираме ..
.Nagradno prasanje za tebe: Koi se stolbovite na odbranata na Spanija?
Освен голот на типот од Рубин Казан, каде Валдес беше лошо поставен друг кикс и не му памтам годинава.