Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честито нека ни е и да го срушат догодина со Меси заедно рекордот шо го поставија годинава Игуаин и Роналдо:)

Epa, toa sakam da kazam. Moze i nie da probame da igrame so druga formacija. Da probame samo, ne mora da se meni konceptot na Krojf. Da se isprobaat razlicni formacii kako 4-1-3-2 ili 4-2-3-1, pa i 4-3-1-2(ama vaka e premnogu defanzivno).

Па да... Пеп пробуваше со други формации и годинава... 3-4-3, 4-3-1-2... Тоа во повеќето случаи се исплатеше, како на пример во второто Ел Класико, ама да не правиме формации сега напразно, Пеп знае најдобро како да ја постави екипата.

Нека ни е честито за Виља.

А околу Фабрегас, мислам дека додека Чави игра во врвна форма - едноставно нема место во екипата за него. Мора да има еден дефанзивец во средниот ред, а другите двајца Чави и Иниеста. А тоа со прекомандување на Иниеста како лево крило, не е добро, бидејќи тогаш нема место за Ибра, а уверен сум дека оваа сезона ќе екслодира и ќе го покаже најдоброто.

Интервју со Чики !

Бојан и Ибра дефинитивно остануваат !
Арсенал го има последниот збор за Цеск !
За Маркез и Анри има место, доколку сакаат да останат, ако не, слободни се да си бараат нов клуб.
И на крај се зависи од Туре, дали ке го прифати предизвикот да се бори со Буси за прв тим, или ќе си оди.
Поопширно на линкот погоре.

ај честито нека ни е Вила брака, уште Цеск да дојде и можда овој Хазард од Лил и мислам ке бидеме страшни.
Замислете, 80% од шпанската репрезентација ке биде од Барса , а плус го имаме и Меси. Треба да почнат да се серат в гаки тимовите низ Европа. :helou:

Не знам како тоа мислите дека Ибра ќе си оди.

Па зарем толку пари залудно беа фрлени за него.

eve me povtorno mene po cetiri dneven ban :)

znaci definitivno villa ide kaj nas a siguren sum deka i cesk ke dojde vo barsa,ibra ne veruvam deka ke zamine a so ture siguren sum deka ke se prostime

Многу го сакам и почитувам Виља како играч,лани беше моја најголема желба за во Реал.Штета што ќе го гледам во дресот на најлутиот ривал но му посакувам успешна кариера.

По се изгледа треба да се шитне некој напаѓач зашто не заборавајте и на Хлеб.:toe:

супер засилување, само што мислам дека 40 мил. се премногу за 28 годишњак.
требаше многу порано да го земете но тоа е.
уште Цеск и Барса ќе ја повтори тројната круна.

pedro ke ode na SP, a valdes ke ceka druga prilika
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=715199&idseccio_PK=1507

neznam kako diego lopez zasluzi da bide tret golman a valdez ne
Јас незнам како заслужи Реина да биде пред Валдес ама ајде нека му биде. Ако се повреди Касиљас ќе се слика Шпанија со Реина на голот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom