Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ај не ме заебавај, човекот си пиша мислење, немора сите да му рипнете ебаго оти бил фан на Реал и пишал во наш фан клуб.

Добар натпревар, сосема солидно одигран, можевме да победиме со повеќе разлика али и ова не е лошо:)

a so koj k.r bara fan od real kaj nas neka seri tamu neka misli taktiki za real so k.r go interesira mesi dali igra 20,50,75 ili 90 minuti.
pa i ovaj od 4elzi go podrzuva toa ti e uste ima kompleks od nas

http://sportdenes.com/index.php?opt...06-43-48&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

e stvarno mesi e zver kolku e skromen stvarno do sea vakov fudbaler ne se rodis sekoja 4est:smir:

a so koj k.r bara fan od real kaj nas neka seri tamu neka misli taktiki za real so k.r go interesira mesi dali igra 20,50,75 ili 90 minuti.
pa i ovaj od 4elzi go podrzuva toa ti e uste ima kompleks od nas

Па како вие да не коментирате во фан клубот на Реал Мадрид.

Дај не се однесувајте како недозреани дечишта, некој ако испровоцира треба да се испрати во 3 ПМ, ама голема работа ако прокоментирал за тактиката. Ништо лошо не кажа човекот, реално на 3 - 0 на 15 мин до крај, натпревар во сабота со Еспањол и потоа ЛШ со Интер нема потреба да игра Меси, ама ок барем Чави одмори малку.

Па како вие да не коментирате во фан клубот на Реал Мадрид.

Дај не се однесувајте како недозреани дечишта, некој ако испровоцира треба да се испрати во 3 ПМ, ама голема работа ако прокоментирал за тактиката. Ништо лошо не кажа човекот, реално на 3 - 0 на 15 мин до крај, натпревар во сабота со Еспањол и потоа ЛШ со Интер нема потреба да игра Меси, ама ок барем Чави одмори малку.

ok 4e me natepas neka sedi vo nasiov fan klub i neka ni kazuva taktika :kesa:

ok 4e me natepas neka sedi vo nasiov fan klub i neka ni kazuva taktika :kesa:

Не бе какво тепање, на крајот на краиштата многу ми е гајле мене што правите:)

Башка и ти ко што гледам пишуваш по повеќе фан клубови, така да не гледам зошто би ти пречеле другите што пишуваат тука, а и згора на се не провоцираат.

Pedro :cuc:
За арно нека е и Да се множат победите :smir:

http://sportdenes.com/index.php?opt...06-43-48&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

Читајќи го секое негово интервју не ми се верува дека ова го зборува најдобриот светски фудбалер. Скромен во секоја прилика. Секоја му чест. Многу играчи треба да му завидат и да се огледаат на него. Само вака може да стане легенда. И ќе стане со сигурност, можеби и најголемата.

Честито победа...:smir:
Рутинирана игра...препознатлив стил на Барса...
Само малку не ми се допаѓа што при 1 0..многу се опуштија..
промашуваа..дури на моменти изгледаше како да ја тераат
на зафрканција работата.

Ај честито нека ни е победата и нека ни се множат, Педро го постигна најдбриот гол во сезоната за Барса многу ме потцети со оној на Ривалдо.:smir:

Ај нека ни е честито победата,браво за Педро најјак гол,Туре докажа дека е каде-каде подобар од Бускетс,Бојан уште еднаш потврди дека е во гол-форма,Анри иако изигра само 15 минути не изигра лошо,а незнам дали приметивте,ама Џефрен ги има истите движења како Роналдињо!

Cestitki! :smir: neka ne se mnozat pobedite i neka prodolzi Barca so dobrata igra!

edna interesna slika

2uji4oh.jpg
15290345.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom