Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно??? Зашо не одиш помошник на Пеп да му бидеш ако знаеш толку??? Сигурен сум дека знае шо праи а од многу солење памет глава боли

Абе ај не ме заебавај, човекот си пиша мислење, немора сите да му рипнете ебаго оти бил фан на Реал и пишал во наш фан клуб.

Добар натпревар, сосема солидно одигран, можевме да победиме со повеќе разлика али и ова не е лошо:)

na nedelnoto derbi za Espanyol nema da nastapuva prviot golman Kameni,posto gleam sea na livescore dobil crven:)

Ти пишуваш ко човек,али ќе се избаци некој падобранец ко овој од некое село блиску до Скопје и ќе мудрува на фанклубов..тоа е тоа..:smir:

Ќути си таму...Најомразена фигура си во 10-ина форуми...Ќе мудрувате сега а кога играат меѓусебно клубовите за бурек јадење први сте...Не ми треба лажна љубезност од ваша страна...Први се нацртавте овде ти и тој од РМ, да не случајно сакате да честитате??

Честито нека ни е победата.Одличнаигра имавме многу шанси неискористени, но мислам дека 3 гола се доволно :) Туре одигра со Чави одлично во средината и постигна погодок.По кој знае кој пат докажува дека треба да игра пред Серџо, а Бускетс да игра на вакви полесни натпревари.:toe:
Паметно беше што Пеп го одмори Пујол, сите знаеме дека е во години и треба да го чуваме за потешките утакмици, а сигурно е бил мамурен од роденденот вчера :pos2::pos2:Маркез одигра сосема солидно денес иако немаше кој знае каква работа.И Чави беше редно време да земе малку здив, турбо ја одигра цела сезона и ќе ни е највеќе потребен во наредниот период.

Ќути си таму...Најомразена фигура си во 10-ина форуми...Ќе мудрувате сега а кога играат меѓусебно клубовите за бурек јадење први сте...Не ми треба лажна љубезност од ваша страна...Први се нацртавте овде ти и тој од РМ, да не случајно сакате да честитате??

Зошто никој друг ништо не промрчи за тоа, само ти ? Ај само одговори ми на ова, и по твоја воља не се појавувам веќе тука.

djmanga е секогаш добредојден. Ама Даворчо изгледа има некои комплекси:pos2:

Ајде момци нека ни е честито победата,одличен натпревар изигравме и одличен гол на Педро,Меси на моменти беше многу себичен и се виде желбата кај него дека сака да постигне гол,али тоа е..
Иначе на Меси му фалат уште 3 гола за да го мине Роналдо,кој пред 2 сезони постигна 42 гола,а Меси до сега има 40 гола,и уште 8 меча минимум,и сигурно ќе го мине Роналдо:vozbud:,а иначе за да го мине ел феномено му требаат уште 8 гола мислам,не сум сигурен.

Perfekten natprevar, odlicna igra od Pedro :)
Kompaktnata igra e najgolemata sila na Barsa.
Dominirame:pipi:

Зошто никој друг ништо не промрчи за тоа, само ти ? Ај само одговори ми на ова, и по твоја воља не се појавувам веќе тука.

Затоа шо те знам каков си...Хипокрит...Сигурно не доаѓаш овде дека ти е мило за Барса...Слободно појавувај се не можам да ти забранам, само без лицемерие те молам

:pos2::pos2::pos2: Голем поздрав до Манга :pos2::pos2::pos2:

.
Иначе на Меси му фалат уште 3 гола за да го мине Роналдо,кој пред 2 сезони постигна 42 гола,а Меси до сега има 40 гола,и уште 8 меча минимум,и сигурно ќе го мине Роналдо:vozbud:

Незнам зашто би го минувал Кристијано, кога тоа не е никаков рекорд:toe: Ни во Европа,ни во Англија, па дури ни во Ман Утд.
Рекордот за највеќе голови во една сезона во Барса го држи Роналдо(original), со
47 гола од 49 натпревари.(во поновата историја :)) Е тоа да се помине е предизвик.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom