Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке ве стаам на спортска само ако ми кикснете, немој после меси не ни играл.позз

Брат последната ја изгубивте од нив 1 - 2 сеа ке им се одмаздите затоа ке ја играм,не игра меси ама затоа ибра е тука нз што толку се плашитеКире врскии кај Серпико ќе фаќаме бан да ти тури ако кикснеме![]()

Да, да се сеќавам на таа утакмица изигравме дома 1-1 со нив заради голот примен некаде во 85+ и се радуваа како да освоиле ЛШ само заради тоа што и наштетиле на Барселона во борбата за титулата, затоа јас со сета душа посакувам Еспањол да отпаднатЕспањол секогаш биле тежок противник на Барса.
Многу пати сме губеле или сме играле нерешено со нив кога не требало, се сеќавам (дали беше 2004 или 2005 не памтам точно) кога од нив ја изгубивме титулата во последните минути, кога ни бапна Тамудо тогаш гол, и Реал ја зеде титулата заради тој натпревар.
.
.2:2 игравме да им ебам се што си имаат,баш се сеќавам на тоа коло Барселона-Еспањол 2:2 во 91,Ето 2 гола и Тамудо 2 гола,Реал Мадрид-Сарагоса 2:2 во 86 Ван Нистелрој 2 гола и Милито 2 даде.А Тамудо толку немаше да се радува да освоија ЛШ,па и гомна јадеше после.Ама затоа лани од пенал во 100+ мин и тоа на нивни терен ауууу маме им ебавме.Да, да се сеќавам на таа утакмица изигравме дома 1-1 со нив заради голот примен некаде во 85+ и се радуваа како да освоиле ЛШ само заради тоа што и наштетиле на Барселона во борбата за титулата, затоа јас со сета душа посакувам Еспањол да отпаднат
П.С. Најдобриот напаѓачки тандем на планетава
:tv: