Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да пишам нешто после 3,4 дена. Не бев во можност деновиве, закачив некоја вирусна инфекција со висока температура, денес малце сум подобар па и јас да седнам малце пред компљутер.

Прво нека ни е честито победата и првото место и голем поздрав до Серпико и до Ddime.

Морам да пишам дека не бев задоволен од составот кој што го извади Пеп од една и единствена причина а тоа е дека во таква поставеност играта на Иниеста не може да дојде до израз. Едноставно се доага до гушење на теренот затоа што поголемиот дел од натпреварот и Иниеста и Меси го поминуваа во средината, се е сконцентрирано во тој средишен дел, не се ширеше играта по крилните позиции а со тоа и не се ствараа посериозни прилики за гол, иако статистиката кога ќе ја види човек стварно изгледа застрашувачки.
Друго, со таквата поставеност дефакто игравме со 5 души на средината и само со 1 напаѓач и затоа освен шансата на Меси во прво полувреме и онаа по која беше постигнат голот друга убава шанса за гол и не видов.

Во една ситуација каде сите играчи се здрави и прави, и каде што се игра битна утакмица не гледам причина зашто Пеп не се решава да го извади најсилниот тим што лани направи дар мар на секое поле, а сите добро знаеме која е таа постава. :toe:

П.С. Се надевам дека повредата на Меси и не е така сериозна, барем да го водиме едно полувреме со Еспањол во градското дерби.

Фала ви :smir: Ај па за финале да сме појќемина собрани :)

Ама чоек оти не сфатиш дека вие шо бевте бевте цела екипа од Велес. На тој од Скопје фала богу дека не му било тешко да отиде до гзот му е. А ние од овој фан клуб сме од секаде само не од Скопје. Гоче е Кавадарци, Виктораниус и алексср се од Струмица, јас сум од Велес, овој е од таму тој од таму. Не е едноставно само да речеш одам и ич не ме боли. Плус прво гостување беше ова полека ќе има и други можеби тогаш ќе отидеме. И тогаш исто ли ќе ја сакам Барса како ти шо го сакаш Интер???

Инаку ти ЗВЕР колку сум се смеел за таа у финалето кога му ја спизна алал нека ти е:):)

Ee Serpiko...BRAVO super bese vecerva!!

I J.Zanetti aj daj ne go tupi veke...ne sme otisle i sega tebe te boli poveke od deckite sto bea tamu a!!

Aj da kaze Serpiko taka ke razbrav ama tiii...

dina%20(1).jpg

:icon_lol:

Занети глеј си бавчата, ти ќе кажеш кој колкав фан е.
Браво Serpico, одлично не претстави :)
Наредниот пат ќе бидеме повеќе
И честито победа

не ми давајте мене оправдување давајте им на дечките што седеа таму сами! оти јас не ги извисив вие ги извисивте. овој бил малечок, тој имал работа а кога седнуваат пред тастатура сите наеднаш стануваат големи.
и пријатели, не е финтата да гостуваш во канал 5 тоа е најлесното, финтата е да се соберете.
пишете им овака, драги пријатели, фанови на барса кои седевте таму сами пред камерите ние не сакавме да одиме затоа што: имав работа, ме мрзеше, мал сум, утре треба рано да станам, нашколо сум, на факултет сум, полагам,баба умре(недај боже).
срамота е да речеш дека неможеш да отидеш до канал 5, посебно ако си од скопје!

Абе брат зашо го дрвиш толку? Ја бев на Левски Барселона полани, дали тоа ме прави поголем навивач на Барса од тие шо не биле или помал од тие шо биле на Барса Реал мадрид на пример? Немојте да правите голема работа од целава ситуација, не ме биле во кана5 боже господи. Вие сте биле и шо докажавте со тоа??? Ај глеј си го твојот интер и берите му гајле зашо работата не е на арно изглеа тренер ќе мењате.

Serpico супер беше... ај у курци, ќе се дружиме на распустот, инаку до нова година треба да направам 8 теста и лектира имам за читање/пишување... немам време да мрднам :toe:

ИНАКУ ЗА ФИНАЛЕ, КАЈ ФИЛЕ СМЕ ГОСТИ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Е да у наредна емисија може да се собереме повеќе само да се каже една недела пред време на пример а иначе и јас сум од Велес :wink:

1 ли си? имаш уште 4 другарчиња автобуска карта договори се со некој фан на барса од скопје, роднини немате ли?
не наоѓај изговори зошто не си бил таму, најди изговор како да отидеш таму!

и не трчај како прле пред магаре да одговориш на мојот пост! на фан клубов има уште минимум 12-13 активни и 20 што преку два дена оставаат коментари од типот виска барса. кај се тие?
Јас колку што знам нема ниту еден фан на Барса од Скопје,можда грешам,ама досега не сум прочитал(ми се чини TheMummyReturns дека е од Скопје,само не знам дали се смета за фан на Барса)...Имам роднини у Скопје кои ги немам видено 10 години и сега ќе отидам кај нив да спијам после емисија?
обврски имале подобар изговор немаш ли? јас немам ли обврски другите 20 и фазла интераши без обврски ли се? :tapp:
кај нас во екипата што беше во студио само 1 беше од скопје, и тоа не не спречи да се собереме!
брзал да напише...... јавно да им се извините на дечките што беа таму оти ги оставивте на цедило!

знам што ви е вас маката, стравот да не изгубите па да ве зезаат на улица, ете тоа вас ве прави различни од сите други оти некој оди со исправена глава и после победа и после пораз. а некој само седи пред тастатура и брза да си најде изговор зошто било овака или онака.
1.Па ако сте имале обврски зошто тогаш бевте?Да сте имале нема да сте оделе,ама ете сте немале.
2.Зошто да им се извинине?
3.Сериозен си?

не ми давајте мене оправдување давајте им на дечките што седеа таму сами! оти јас не ги извисив вие ги извисивте. овој бил малечок, тој имал работа а кога седнуваат пред тастатура сите наеднаш стануваат големи.
и пријатели, не е финтата да гостуваш во канал 5 тоа е најлесното, финтата е да се соберете.
пишете им овака, драги пријатели, фанови на барса кои седевте таму сами пред камерите ние не сакавме да одиме затоа што: имав работа, ме мрзеше, мал сум, утре треба рано да станам, нашколо сум, на факултет сум, полагам,баба умре(недај боже).
срамота е да речеш дека неможеш да отидеш до канал 5, посебно ако си од скопје!
Зошто да им дадеме објаснување?Па уште сме ги извиселе како да сме биле договорени дека ќе одиме,па во последен момент да сме откажале,јас така го сваќам извисување,за тебе не знам.

И да,ти си поголем фан ако си бил у емисија на Канал5?
Дали си бил да го гледаш Интер во живо?
Дали мене тоа ме прави поголем навивач од другите тука ако сум ја гледал 2 пати Барселона?
Некој можеби немал можност да иде и сега тој е помал фан од мене.Ебати логика.

Уште едно...немора да викаш!

ПРАЈСЛЕС!

abe so tolku mu obrnuvate vnimanie na toj supakot zaneti,aj batalete go da mu ibam klosarot
inaku dobro e povredata na messi ne e mnogu seriozna,samo me nervira pep so sekogas gi ostava do kraj da igraat messi i ibra,mozese da go izvadi messi vednas po vodstvoto na barsa ali aj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom